Grand Master Choa Kok Sui

Founder Pranic Healing

Grand Master Choa Kok Sui

Founder Arhatic Yoga

Flipbox item sample content

Master Choa Kok Sui is een Chinees-Fillipijnse wetenschapper en chemisch ingenieur en de grondlegger van het hedendaagse Pranic Healing systeem en Arhatic Yoga.

Pranic Healing is ontstaan door meer dan 30 jaar onderzoek, experimenten en helderziende waarneming samen met zijn leraar en collega’s. Master Choa Kok Sui heeft bij dit onderzoek o.a. allerlei vormen van healing, meditatie, yoga, chi kung, tai chi, sjamanisme en reiki bestudeerd en samengevoeigd om zo tot een essentie en synthese van energie healing te komen. Hierdoor heeft hij van de kunst van healing ook een wetenschap gemaakt, die voor iedereen toegankelijk is. Iedereen kan het leren toepassen!

The work is focused on compassion, healing, spirituality and moving humanity to a more conscious realization of the subtle realms.

Pranic Healing wordt al succesvol toegepast in diverse ziekenhuizen en universiteiten in o.a. Amerika, India en de Filippijnen en is al beschikbaar in meer dan 105 landen. Master Choa heeft het Pranic Healing systeem zo ontwikkeld dat het voor iedereen te behappen is, en dat op deze manier het fysiek en psychologisch lijden van mensen immens zou verminderen. Hoe beter de wereld een betere plek voor iedereen te maken!?

Master Choa Kok Sui heeft het “Institute for Inner Studies”  opgezet om zijn studies en bevindingen te verspreiden en met de  “The World Pranic Healing Foundation, Inc.” steunt hij daarbij talloze instanties die het lijden op aarde doet verminderen. Hij heeft meer dan 20 boeken geschreven over Pranic Healing en spiritualiteit, voor hij op 19 maart 2007 permanent zijn lichaam verliet.  Zijn workshops worden over de gehele wereld gegeven en zijn boeken zijn in meer dan 40 talen vertaald.

Grand Master Choa Kok Sui - Founder of Modern Pranic Healing

ORIGINALLY A BUSINESSMAN OF CHINESE-FILIPINO DECENT, HE CREATED A NEW STANDARD IN THE FIELD OF ENERGETIC MEDICINE, AND THE SEMINARS DEVELOPED BY HIM ARE SYSTEMATIC, STRUCTURED, EASY TO LEARN, AND INCREDIBLY POWERFUL.

Master Hector Ramos