Work with me

 Reset and transmute the beliefs not in the highest alignment of your highest potential,
dive into generations of  pain to resolve old karmic issues that keep you away from your freedom  & choose for an alchemical transformation of your shame, guilt, fear, scarcity, insecurity & doubts into the opposite.  

Let’s go there: possibilities via Skype, Whatsapp  or at the Healing HQ at Zandvoort

Spiritual Mentoring Sessions 
535,- ex btw
+/-  90 – 120 min
book: info@marissaklouwer.com

Transmutation Fears, Trauma’s, Pain & Blockages Sessions
444,- ex btw

———-

due to calendar which is fully booking – and in contrast with this heart that loves to be there for all and doesn’t like the physical limitations – the investment rate flowed upwards  //
check IG @marissaklouwer for live stream group sessions  (on weekly base) –
free high quality content being shared on daily base by IG stories &
accessible and healingful online webinars/programs coming online soon!

———–

Soms is ergens over praten niet genoeg. Er verandert niets meer: je snapt dat er iets niet helemaal lekker zit maar je kan het niet veranderen.Vaak ervaren we dit met een vervelend gevoel dat steeds terug blijft komen – een relatiepatroon die zich herhaalt, een situatie die zich blijft voordoen of juist een gedachten die elke keer weer oppopt. Daarvoor ben ik: ik help de energetische imprint van het probleem naar een hogere frequentie te brengen- zodat het probleem niet meer dezelfde situaties als voorheen kan aantrekken. En het geschenk van het probleem aan het licht komt: ik geloof en ervaar dat alles een verstopte les heeft. En zodra de les duidelijk is – dan is er geen reden meer voor de struggel om te blijven! Super simpel eigenlijk. Haha! Let’s go there!

Info@marissaklouwer.com