Group Sessions

”De  groepsessies waar ik aan deelnam bij Marissa in het HQ  waren magisch en tegelijk heel duidelijk en helder. Ik voelde wat er nodig was, ik liet los wat er niet meer nodig was. Heb sindsdien meer rust, meer openheid, meer vertrouwen. Het is net of er een laagje weg is, en meer ruimte voor een soort basaal weten, voelen wat ik echt wil en kan. Krachtiger (eerste sessie ging om keuzes maken ) en Gevoeliger  (tweede sessie was het thema vrouwelijke energie) tegelijk. De kracht van de groep was daarbij ook heel bijzonder, en ook hoe Marissa zorgt dat iedereen zijn/haar eigen zelf mag zijn. Bedankt. 

E. uit Rotterdam

 

 

”wow, wow, wow, wow….
wat is dit bijzonder zeg. Online zo verbonden met elkaar… Vanaf de allereerste seconde voelde ik mij zo welkom en een met de groep. We lagen met zn allen in de zee als een grote floating lichtgevende kring. Constant kippenvel en ik voelde daadwerkelijk de zwaarte van de handen van degenen naast mij in de mijne. Zo prachtig en bijzonder. Bedankt Marissa, je opent mijn hart en die van vele anderen.”

”Wauw Maris, gisteren weer mee gedaan met de life stream en ik vond hem heel emotioneel en donker en ik was echt uitgeput. Had het idee dat ik heeeel hard aan het schreeuwen was maar dat er geen geluid uit kwam.. dat ik heel hard aan het huilen maar dat er ook niet altijd tranen mee kwamen.. hij was echt heel intens.. ik ben lekker gaan slapen en voel me echt mega uitgerust nu! dankjewel weer voor alles wat je los hebt gemaakt!!!! Zo fijn dat elke healing bij draagt aan het vinden van mijn ik! elke keer een stapje dichterbij! Zo mooi ❤ Heel veel liefs! ❤’

”ik voelde mij vooral heel erg energiek gisteravond. Zoveel energie en creativiteit. Mooie symbolen gezien tijdens de sessie, twee paarden en een zwarte deur waarachter angst zat. Heb hem nog niet open gekregen, maar ik weet nu waar de angst zit en ben er klaar voor om die deur open te gooien, benieuwd naar wat er zich de komende periode aandient. Ik vertrouw op de flow.”

”Wauw. Vorige week was de sessie intens, en nu ook weer , maar zo anders. Ben compleet uitgeput en ervaar toch ook een rust. BEDANKT weer. ”

”Tintelende vingers, handen, polsen. En toen mijn hele armen, Heel lang en vrij heftig. En ook mijn benen erbij. Alsof ik ook in mijn bed wegzakte.  Geen tranen of gedachtes, maar ik voel dat alle sessies hun werk doen. Ik voel me een soort van vulkaan die op uitbarsten staat. Maar dan in positieve zin. Mijn licht zal schijnen.”

”Het was een fijne ervaring! de tranen kwamen flink los in het begin en ik kreeg een beetje hoofdpijn, maar voelde mij gaandeweg steeds rustiger. Dankjewel.”

”Ik reageer altijd wel fysiek op healing maar dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.Mijn lichaam bewoog spontaan. ”

”Verdomd!!! De healing van donderdag tijdens de groepsessie. Ik ben vandaag eindelijk gaan menstrueren na het stoppen van jaren pil gebruik. Ik maak me er zo druk om: tijdens de sessie dacht ik al eea te voelen. En nu hartstikke echie aan het moonen.”

Elke donderdag 19.00 - 22.00