Group Sessions

Small Group Sessions @ the Healing HQ (zie kalender hieronder voor topics)
Max. aantal personen 
Inclusief diner + drinks
Aanmelden: info@marissaklouwer.com

”De  groepsessies waar ik aan deelnam bij Marissa in het HQ  waren magisch en tegelijk heel duidelijk en helder. Ik voelde wat er nodig was, ik liet los wat er niet meer nodig was. Heb sindsdien meer rust, meer openheid, meer vertrouwen. Het is net of er een laagje weg is, en meer ruimte voor een soort basaal weten, voelen wat ik echt wil en kan. Krachtiger (eerste sessie ging om keuzes maken ) en Gevoeliger  (tweede sessie was het thema vrouwelijke energie) tegelijk. De kracht van de groep was daarbij ook heel bijzonder, en ook hoe Marissa zorgt dat iedereen zijn/haar eigen zelf mag zijn. Bedankt. 

E. uit Rotterdam

”Verdomd!!! De healing van donderdag tijdens de groepsessie. Ik ben vandaag eindelijk gaan menstrueren na het stoppen van jaren pil gebruik. Ik maak me er zo druk om: tijdens de sessie dacht ik al eea te voelen. En nu hartstikke echie aan het moonen.”

D. uit Aalsmeer

29 november

Knopen doorhakken: waarom weet ik dat iets goed voor me is, maar durf ik het niet door te voeren -en hoe doorbreek ik dit? (VOL!)

7 februari

Contact met je buik: waarom we voelen zo eng vinden - terwijl hier onze grote schatten te vinden zijn? (VOL!)

6 december

The flower of Femininity: hoe schuld en schaamte je superpowers doven en hoe kan je jezelf weer toestaan om seksualiteit te omarmen? (VOL)

27 december

Ruimte innemen: waarom is het makkelijker om jezelf weg te cijferen en voor een ander te gaan staan - dan jezelf centraal te zetten? Hoe zorgen we dat we dit in het nieuwe jaar omdraaien? (VOL)

3 januari

Manifesteren kun je leren: waarom blijven we vaak hangen in fantasien en komt er niets van de grond? Wat stopt ons van creeren en hoe doe je dit dan wel? (VOL!)

24 januari

Moeite met uitspreken: Hoe kan het dat wanneer je je gevoel wilt uiten - dichtklapt - en laat je dit weer stromen?

13 december

Male force - waarom we pas kunnen rusten in liefde als we weten dat we plek in Mogen nemen (VOL)

10 januari

Angst om jezelf te laten zien: waarom blokkeren we als we onszelf willen tonen? Wat is het dat angst opwekt, en hoe gaan we hier mee om? (VOL!)

17 januari

Eten & Emoties: hoe staan deze twee in verbinding - en welke boodschappen komen onze eetpatronen brengen?

30 december: THE CLOSING & CREATION SESSION ism Shanna Proost: We organiseren samen een online + exclusief offline event om 2018 energetisch af te sluiten en je mind succesvol te primen voor 2019✨ Tickets vind je onderin!

https://the-closing-creating-session-online.eventbrite.nl

2 & 3 februari: Akasha Health Summit @ Conservatorium Hotel: Reflectie workshop Schaamte & Schuld & prive sessies

https://www.eventbrite.nl/e/akasha-health-summit-tickets-52303669684?utm_term=eventname_text

2 & 3 maart ( 2 full days)

Sacred Sexuality & Embodhiment WEEKEND. Bodhi = verlichting. Embodiment = belichaming. Om ons licht te kunnen ervaren, hebben we een lichaam gekregen. Een Body. Om volledig in ons eigen licht staan, betekent dat je volledig in je lichaam staat. You Embodhi the Body.

Elke donderdag 19.00 - 22.00

Blockquote item sample content

Blockquote Author