Testimonials Sessions OLD COPY

IMG_2343

F. from Amsterdam: testimonial sessions & Online Retreat


For the sceptical man: if you’re not familiar with female figures outside of your mom and girlfriend, consider Marissa as a mentor. One that can speak without needing words. Her sessions will challenge your rational thinking, and awaken feelings that are safe and non-sexual. She will help you heal surpressed emotions that you weren’t aware of.

If you’re a sceptical woman:
Consider Marissa’s intentions. If you knew how much she would be cheering you on, you wouldn’t be afraid that she’s gonna let you down.

Marissa’s work enables miracles to happen in your life.

Miracles that you don’t yet know exist. That’s why you can’t understand.

You’re not supposed to.

The real question is:
Are you ready for miracles?

I know she is.
And I know she is ready for you.

Thank you Marissa ❤️

 

C. FROM CANARY ISLAND

I can feel the prana in my body circulating again. My breath feels fuller, and my bandhas so much freer – and I know that every little bit there wants to be unlocked now, so everything can FLOW in streams :)))

When I read my journal entries from a few days ago it already feels so far away, so long ago. It is SO amazing what our healing session has triggered off in such a short time. Wow wow wow wow. It feels incredible and so natural at the same time.

What a realisation “I’m free to be myself” and: that I have been all along. It still comes up that I observe my self in situations to “back up”, but it is now imprinted in my soul and I am more conscious about it. And so devoted and dedicated to speak and live may truth, knowing it is the only way on a journey of love.
“I’m free!” It’s such a celebration – and it is something EVERYONE has the right for.

”WHEN I READ MY JOURNAL ENTRIES FROM A FEW DAYS AGO IT ALREADY FEELS SO FAR AWAY, SO LONG AGO. IT IS SO AMAZING WHAT OUR HEALING SESSION HAS TRIGGERED OFF IN SUCH A SHORT TIME. WOW WOW WOW WOW. IT FEELS

INCREDIBLE AND SO NATURAL AT THE SAME TIME.”

E. uit Scheveningen

Marissa spreekt de taal van de ziel. 

Het maakt niet uit of je een healing sessie bij haar volgt, meedoet aan haar groepssessies of alleen haar blogs leest. In alles wat zij zegt en schrijft zit een ongekende wijsheid die alle aardse logica overstijgt. Dit is een wijsheid die niet zomaar uit boeken te halen is, maar kennis in de vorm van pure energie die door haar heen stroomt vanuit een hogere macht. Je hoeft het niet te begrijpen, je hoeft het alleen te voelen. 


Voelen is weten. Je weet het allang. Alle wijsheid zit in jezelf. Marissa helpt je om de stukjes die je even kwijt was weer te vinden in jezelf. Zodat jij en je ziel weer één worden. En samen gaan werken om hier op aarde de aller mooiste dingen te manifesteren! 

Liefs, Emz 

 

M. UIT UTRECHT / ONLINE GROEPSHEALING IG

Vorige week heb ik meegedaan met de body image healing – wow! Ik was weer extreem aan het roken geraakt, volledig in m’n oude patroon en ik vond het ook wel prima. Maar na die sessie heb ik totaal geen behoefte meer aan een sigaret. Wat heerlijk! Er is zelfs iets in me ter hoogte van m’n middenrif als ik denk aan roken: alsof er dan een soort van klepje dichtgaat. Zo van “niet meer in dit lichaam”. Dat wilde ik je even laten weten, je bent de beste ❤!”MAAR NA DIE SESSIE HEB IK TOTAAL GEEN BEHOEFTE MEER AAN EEN SIGARET.”

 

T. UIT FRIESLAND

Vorig jaar oktober kwam ik met Marissa in contact. Als nuchtere Fries had ik geen idee wat ik moest verwachten en ergens was ik ook wel een beetje sceptisch. Hoe kan iemand nou iets voor je betekenen zonder je aan te raken of met je praten? Mijn hersenen konden het nog even niet bevatten. Totdat ik mijn eerste sessie bij haar had gehad. Wow. Het was bizar. Er kwam zoveel los en ik voelde zoveel dingen. Ik kan het nog steeds niet goed in woorden bevatten. Het is gewoon iets wat je moet ervaren. Lang verhaal kort; sindsdien ben ik naar Marissa blijven gaan en m’n leven is compleet veranderd. Ik sta lichter in het leven, het voelt alsof ik constant in een soort van flow zit en mijn bedrijf is in 10 maanden tijd vertienvoudigd in omzet. In oktober was ik namelijk net met een nieuw bedrijf gestart. Mijn eigen business coach staat zelfs versteld van de resultaten. Ik ben zelf ook business coach en heb veel kennis van sales en marketing, maar ik voel gewoon dat er deep down iets is veranderd. Iets wat veel dieper in mij zit en wat onbewust een enorme positieve impact op mij heeft maar ook op m’n klanten. Ik draag letterlijk een andere energie wat niet alleen een impact heeft op mij maar ook de mensen die met mij in aanraking komen. Vanuit die energie stroomt het allemaal veel meer. Dingen gaan moeiteloos. Klanten komen moeiteloos bij me en het zijn klanten waar ik een enorme klik mee voel. Ik kan dus maar één ding zeggen; doe jezelf een sessie bij Marissa cadeau. Ga er open in en onderga het zonder het proberen te begrijpen en/of veroordelen. It will change your life.

Ik draag letterlijk een andere energie wat niet alleen een impact heeft op mij maar ook de mensen die met mij in aanraking komen. Vanuit die energie stroomt het allemaal veel meer.

D. UIT NEDERLAND / ONLINE PROGRAM: HEALING THE SACRED WOMAN

JEZUS mooie liefste Marissa-engel WAT. WAS. DIT. HEFTIG!!!
Ik had zo’n pijn in Mn onderbuik. Mijn baarmoeder en hals stonden in de fik. Alsof het een ijskoud vuur was dat zo heet werd. Niet normaal. Allemaal naakte vrouwenlichamen opgehangen aan een absurde molen, als schrikbewind voor ongehoorzame vrouwen…. alle mannen uit talloze levens die uit mijn sexchakra en baarmoeder werden getrokken. Mijn linkerzijde die gereinigd en geheeld werd. Ongelofelijk…. en toen al die inzichten in die tekst van hierboven….
HOE IS HET MET JOU???? Dit was zoooooo groots en niet normaal…. dit was generaties tot de macht duizend. Dit is heavy shit.

” DIT WAS GENERATIES TOT DE MACHT DUIZEND. DIT IS HEAVY SHIT.”

 

B. UIT AMSTERDAM

 

“Voordat ik bij Marissa kwam worstelde ik er al een tijdje mee dat ik heel veel zwaarte in m’n lichaam voelde en af en toe pijnen en steken waar ik maar niet vanaf leek te kunnen komen. En dat terwijl alles in het dagelijks leven gewoon z’n gangetje leek te gaan en ik verder gezond was. Zonder precieze verwachtingen dacht ik: laten we toch maar eens kijken wat zo’n healing zou kunnen doen! Toen de healing begon voelde ik meteen een energie over me neerdalen en na een tijdje ontstonden echt hevige pijnen in m’n onderbuik. Met iedere diepe ademhaling en zucht kwam het verder omhoog om uiteindelijk gewoon helemaal te verdwijnen! Opeens voelde de plek waar eerst de pijn zat licht en vrij! Hetzelfde gebeurde bij de rechterkant van mijn keel. Achteraf voelde alles zo licht, alsof ik zweefde!! Wat dit uiteindelijk bleek te betekenen? Ondanks dat ik dacht goed voor mezelf te zorgen, bleek ik alsnog veel te streng voor mezelf te zijn. Nu dit letterlijke strenge gevoel in m’n onderbuik weg is, merk ik ook nu nog een maand later dat ik het makkelijker vind om mezelf minder te beoordelen, minder een beeld op te leggen van wie ik zou moeten zijn en dingen die ik (van mezelf) zou moeten doen los te laten. Dankjewel lieve Marissa, wat een ontzettend bijzondere ervaring was dit en wat een liefdevol mens ben jij!!””TOEN DE HEALING BEGON VOELDE IK METEEN EEN ENERGIE OVER ME NEERDALEN EN NA EEN TIJDJE ONTSTONDEN ECHT HEVIGE PIJNEN IN M’N ONDERBUIK. MET IEDERE DIEPE ADEMHALING EN ZUCHT KWAM HET VERDER OMHOOG OM UITEINDELIJK GEWOON HELEMAAL TE VERDWIJNEN! ”

D. UIT NEDERLAND

 

”Vorige week jouw healing ontvangen. Heeeel intens maar voel nu wat het met me gedaan heeft. Onbeschrijflijk. Onderwerp: plezier. Daar zat nog een zware lading op uit een vorig leven. Ik voel letterlijk dat dat weg is. Ik voel nog meer plezier en luchtigheid. Het leven is een speeltuin!!!!”

UIT: GROEPSSESSIE ONLINE IG

 

”10000 x wauw. Wat een mooie healing was dit weer. Weer puzzelstukjes die op de plaats vallen. In het begin sprong ik een klein stukje de diepte in. Wetende dat dit niet de echte blokkade is. Mijn rechtkrant begon weer te stromen: even later sprong ik de echte diepte in. Naar de echte pijn. Ik voelde liefde, steun, kreeg vertrouwen om die pijn aan te gaan. Het voelde eerst heel heftig. Met heeeel veel tranen en diepe kippenvel. Die k nog nooit zo heb meegemaakt. Daarna mocht ik loslaten met veel liefde. Voelde ik mijn hoofd lichter worden en het werd wit voor mn ogen. Het voelt als groeien op het hoogste niveau. Dat ik nu weet dat ik in de power mag staan. De pin is weg. Ik ben het afgelopen jaar zo gegroeid met mooie stappen vooruit. Kan je niet vaak genoeg bedanken.

””IK VOELDE LIEFDE, STEUN EN KREEG VERTROUWEN OM DIE PIJN AAN TE GAAN. DE PIJN IS NU WEG.”

UIT: GROEPSSESSIE ONLINE IG

 

In het begin gebeurde er niks maar op een gegeven moment werd ik mee gesleept in emoties waardoor ik tranen voelde biggelen over mijn wangen. Dat tintelde helemaal op mijn gezicht. Daarna voelde ik vanuit mijn bekkengebied een soort bal in mijn buik die omhoog wilde. Maar mijn leef voelde als een zandloper en was in het midden heel smal – door diep ademen kwam het steeds verder omhoog (telkens op momenten dat jij ook heel diep ademende) en op een moment was het bij mijn hartstreek en toen: poef. Weg. LICHT. Vrij. Ik zweefde echt helemaal weg. Vervolgens leek het alsof ik geen adem meer hoefde te halen maar zat mijn keel opeens vast. Na weer jouw ademen kwam ook dit los en weer dat hele lichte gevoel. Heel bijzonder.

” EN OP EEN MOMENT WAS HET BIJ MIJN HARTSTREEK EN TOEN: POEF. WEG. LICHT. VRIJ. IK ZWEEFDE ECHT HELEMAAL WEG.”

UIT: GROEPSSESSIE ONLINE IG

 

Was weer een prachtige sessie! Ik zag mijzelf horizontaal liggen terwijl er aan mijn voeten werd getrokken, zodat ik werd meegenomen, daarna brak ik daaruit los en vloog met vlindervleugels omhoog 
Later tijdens de sessie kreeg ik inzichten. Ik kreeg ineens het idee om een bepaalde investering in mijzelf te maken, die mijn mind niet begrijpt voor de korte financiële termijn. Tijdens de sessie vond ik het ineens een goed idee. Die avond en de volgende dag enorme weerstand om mijn plannen om te gooien. Vervolgens toch voor de investering gekozen. Vandaag voel ik zekerheid over de beslissing en geen enkele spijt: nog nooit voelde ik zo duidelijk dat ik een goed besluit voor mijzelf heb genomen, wat iedereen er ook van vindt. Ik ben zo blij dat ik tijdens de sessie in verbinding ben gekomen met mijn intuïtie/soul om te voelen/weten wat nu goed voor mij is en om naar de situatie te kunnen kijken met een blik die verder en groter kijkt dan mijn angsten! 
Dankjewel!

”IK BEN ZO BLIJ DAT IK TIJDENS DE SESSIE IN VERBINDING BEN GEKOMEN MET MIJN INTUÏTIE/SOUL OM TE VOELEN/WETEN WAT NU GOED VOOR MIJ IS .”

M. FROM MAASTRICHT

 

”Ps: je eerste healing sessie heeft wel wat in gang gezet zeg. Wilde even kijken hoe het erna zou gaan, maar t lijkt echt alsof ik een andere bodem onder me heb gekregen om te wortelen, een die gebaseerd is op liefde voor mijzelf in tegenstelling tot wat ik gewend was. Ik kom nu ineens voor mijzelf op, zeg nee tegen mensen en verbaas mijzelf regelmatig. Het is nog wat onwennig, maar voelt heel goed. Ben je heel dankbaar dat je op dit zielsniveau impulsen kan geven.  ga dus ook meedoen met de ondernemerssessie, zodat mijn droom zich kan ontvouwen en goede grond en vorm op aarde kan krijgen.

””T LIJKT ECHT ALSOF IK EEN ANDERE BODEM ONDER ME HEB GEKREGEN OM TE WORTELEN.”

M. FROM THE NETHERLANDS

 

Wow, wat een intens mooie ervaring was dit! Ik reserveerde een één op één sessie met Marissa omdat ik in mijn onderbewustzijn mij keer op keer liet tegenhouden om geld te ontvangen.
Mijn ervaring tijdens de sessie was intens en heel fysiek. Ik kon heel goed voelen op welke plek er in mijn lichaam een blokkade vastzat. Met veel liefde werd deze blokkade van mij losgemaakt. Na de sessie voelde ik zo’n intens groot gevoel van vertrouwen. Alsof al mijn potentieel op eens mega alert en aanwezig was. Enorm mooie om te ervaren! Ik ben blij dat ik het mijzelf heb gegund om dit te doen en ik gun het jou ook! Heel veel dank Marissa!

”NA DE SESSIE VOELDE IK ZO’N INTENS GROOT GEVOEL VAN VERTROUWEN. ”

M. FROM THE NETHERLANDS

 

Dank voor de bijzondere ervaring van vandaag. Precies wat ik nodig had! Ook ik ben heel benieuwd wat er op mijn pad gaat komen, maar vanmiddag had ik al een paar flitsen. Dus komt helemaal goed!
Ik zat vast in een zoals ik dat omschreef, onbestemd gebied. Geen licht, geen donker, geen heerlijke rust en ook geen activiteit.
Tijdens de healing gebeurde van alles in mijn lijf en hoofd. De terugkoppeling bevestigde veel van wat ik tijdens de healing ervaren heb. Zo bijzonder!
En dan de begeleiding van Marissa. Liefdevol, respectvol, vrolijk en mooi… Dankjewel lieve Maris!

L. FROM THE NETHERLANDS

 

Ik vond de eerste sessie met Marissa super super spannend.
Geen idee waarom maar de zenuwen raasden door mijn lijf.. misschien wist mijn hart al wat er ging gebeuren.
Nadat ik een paar minuten met Marissa had gesproken was ik al veel meer op mijn gemak.
We gingen ook snel aan de gang met de sessie. Ik moest lekker ontspannen en hoefde verder niets te doen.. was het dan zo makkelijk?
Ik vond het op het begin lastig naar binnen te keren en frustreerde me er een beetje over dat dat niet lukte.
Totdat ik mijn armen voelde stromen, een warme stroom ging door mijn armen heen en ik wist dat er iets speelde van binnen en liet het gebeuren. Mijn maag begon te rommelen en het voelde een paar keer alsof ik met een grote salto van in mijn hoofd naar beneden sprong. En plots was er al een uur voorbij. Ik voelde me energiek en in mijn eigen wereldje. Ik voelde me lekker!
De dagen erna voelde ik me goed. Nadat ik uit de sessie met Marissa kwam kreeg ik te horen dat een familie lid overleden was en moest dat even gevoeld worden. Vroeger kon ik hier nog wel eens in wegzakken maar nadat ik het even een aantal dagen gevoeld had was het oké. Zelfs een dag na het overlijden van mijn familielid heb ik een enorme grote stap gezet. Waar ik vroeger deze activiteit deed met heel veel paniek (waardoor ik deze activiteit héél lang niet gedaan heb) deed ik deze activiteit tot mijn verbazing ineens paniek-loos. Het voelde leeg maar het voelde oh zo fantastisch. Ik ben benieuwd wat het mij nog gaat brengen en met nog twee sessies in het verschiet maakt het me vooral enthousiast en nieuwsgierig. Ik weet niet wat ze doet maar wat ze doet is wel heel erg bijzonder!!

”WAAR IK VROEGER DEZE ACTIVITEIT DEED MET HEEL VEEL PANIEK (WAARDOOR IK DEZE ACTIVITEIT HÉÉL LANG NIET GEDAAN HEB) DEED IK DEZE ACTIVITEIT TOT MIJN VERBAZING INEENS PANIEK-LOOS. ”

T. FROM AMSTERDAM

 

OMG die sessie van vanochtend. Ben er nog ondersteboven van  Tijdens de laatste sessie (toen in januari) had ik het idee dat ik er achter kwam wie ik nou écht ben en kreeg ik daarna de eerste handvatten om daarmee aan de slag te gaan en nu heb ik het idee dat ik erachter ben gekomen wat mijn einddoel in het leven is.

L. FROM ZANDVOORT

Topic: boosheid op zelf/ loslaten verleden

Deze mooie ervaring, heeft echt iets in me los gemaakt. Ik kreeg echt een gevoel van acceptatie en dankbaarheid over me heen als een warm dekentje. En zag allemaal kleuren en gedachten die ik mocht loslaten. Toen ik thuis kwam en met me vriend over de ervaring sprak merkte ik dat er erg veel opgekropte emotie en verdriet uit kwamen. We hebben lekker paar uur zitten kletsen en merkte ook wel dat ik me onwennig voelde alsof dat de (nieuwe ik) energies even de tijd nodig hadden om allemaal een plekje te krijgen.. Vannacht heb ik ook dromen gehad over dat ik betrokken was bij een moord, Op internet lees ik dat moord-dromen staan voor onderdrukte woede en diepgewortelde boosheid.. Iets wat ik dus moet/of aan het verwerken ben.. En dat lijkt mij een heel goed voorteken. Ik zal het zeker iedereen een keer aanraden om met een open mind dit avontuur aan te gaan. Het feit dat dit op je pad komt of dat je interesses hier naar uit gaan, zegt toch dat je ziel verlangt naar wat meer rust en graag wat bagage los wilt laten..nieuwe rondes met nieuwe kansen maar dan met wijsheid en kracht. 

D. FROM AMSTERDAM

 

Ooooo en ik zag weer het vuur!
En een warme rode gloed.
Woestijn achtige omgeving.
Mezelf daarom heen. Met mijn zusters.
Vertrouwd. Sacred. Red tent. Ik denk dat ik een v mijn zusjes ik dit leven nu hen terug gevonden. 

☺

Ik voelde mijn buik en herkende iets en dacht mijn kern vergroot zich. En toen zei jij je aura werd een stuk groter.
Ik ben me heel bewust van de energie in mijn lichaam. Ik voel nu ook weer mijn hele rug opspelen.  Maar die energie en jou door mijn lijf voelen gaan, voel ik dus ook echt. Bizar mooi. 

N. FROM THE NETHERLANDS

 

Ik wist niet wat ik van de healingsessie kon verwachten. Ik had vertrouwen in Marissa en heb me eraan overgegeven. Vrijwel direct nadat we begonnen kwam er een huilbui opzetten. Ik voelde meteen dat Marissa dingen in mijn systeem ‘aanraakte’ die heling nodig hadden. Iedereen zal een sessie op zijn eigen manier ervaren. Ondanks dat er geen woord gesproken werd in de kamer, ervaarde ik een levensecht gesprek dat gaande was tussen ons. (Dat zijn de zielen, zei Marissa achteraf haha). Ik kon niet anders dan bloedeerlijk zijn. Ik kon bij de puurste antwoorden komen. En de reactie die ik terug kreeg ervaarde ik als oordeelloos en empowering. Alle belangrijke aspecten in mijn leven kwamen één voor één voorbij. Het was prachtig om mee te maken. We zijn nu een week verder en ik heb het gevoel dat ik iets zelfverzekerder in het leven sta.

Nancy

”ONDANKS DAT ER GEEN WOORD GESPROKEN WERD IN DE KAMER, ERVAARDE IK EEN LEVENSECHT GESPREK DAT GAANDE WAS TUSSEN ONS. ”

M. FROM GREECE

 

I sought Marissa’s help because of an overwhelming fear that got hold of me every time I felt happy and ready to go on with my life. A fear of death, fear of getting an illness, fear of suffering. I would try to find physical manifestations of this fear and very often I did! She told me to relax my body and that was when I felt sensations and movement in my heart area, my mind started to wander and it carried me to my grandmother whom I lost 23 yers ago, I could feel her repressed feelings. What was that? Afterwards I saw in my mind’s eye a grey substance like smoke going out from the right side of my body but not disappearing, it just stayed there over the whole area of my right side a few centimetres away of my body.
It was like it asked me, do you want me to leave or do you want me to get back inside ? I think I was ready to let it go ! And then I was full of a sweetness inside, a beautiful softness ! And all I wanted to do is to put on my running shoes and go run outside in the sunshine , and so I did ! Thank you Marissa! It was amazing !

”I FELT SENSATIONS AND MOVEMENT IN MY HEART AREA, MY MIND STARTED TO WANDER AND IT CARRIED ME TO MY GRANDMOTHER WHOM I LOST 23 YERS AGO,”

N. FROM BOXTEL

 

Hey Marissa,
Heel bijzonder een zware last is verdwenen alles voelt lichter. Op de terugweg koud gehad hihi..alles begint op zijn plaats te vallen!! Stuk rustig, overzichtelijker, inzichtelijk richting de toekomst. Er is iets in gang gezet: mijn nieuwe jaar is begonnen
2019 wordt een heel belovend met lots of love and light

S. FROM AMSTERDAM

 

Op aanraden van vele was ik vanmorgen bij deze bijzondere vrouw.
.
Marissa doet healings op spirit niveau en ze is magisch! In woorden kan ik je bijna niet vertellen wat er is gebeurd
.
Wat ik je wel kan vertellen is dat gevoelens/emoties geëvalueerde sensaties zijn
.
We kunnen emoties benoemen omdat we ze (op emotioneel en rationeel niveau) een naam hebben gegeven maar eigenlijk zijn het niets meer dan sensaties die je ervaart
.
Denk aan tintelingen, prikkelingen, trillingen, draaierig, drukkend, kou, warmte, levend, zwevend.
.
Al deze sensaties voelde ik veel vanmorgen. En ik wist dat we op zielsniveau bezig waren omdat ik er geen emotionele betekenis aan kon geven. Het was er gewoon en op diep niveau wist ik precies wat het betekende
.
De intense tinteling die ik voelde , van m’n tenen tot m’n kruin, in elke vezel, in mijn spieren, in mijn ziel…was magisch en bevrijdend
.
Lieve bijzondere Marissa, dank je wel voor wie je bent. Je bent onwijs goed in wat je doet. Met jou is de wereld een stukje mooier

”EN IK WIST DAT WE OP ZIELSNIVEAU BEZIG WAREN OMDAT IK ER GEEN EMOTIONELE BETEKENIS AAN KON GEVEN. HET WAS ER GEWOON EN OP DIEP NIVEAU WIST IK PRECIES WAT HET BETEKENDE.”

A. FROM GRONINGEN

 

“The face you make when @marissaklouwer diepgeworteld zelfoordeel, zelfkritiek, streng zijn voor jezelf, angst en oud zeer als sneeuw voor de zon deed verdwijnen door haar energie healing. Bek af, maar nog nooit zo licht.
.
Als je denkt dat er niks verandert tijdens een uur lang Facetimen zonder een woord of blik te wisselen? Think again! ALLES kan veranderen tijdens een uur lang Facetimen zonder een woord of blik te wisselen!
.
Tintelingen, getrek, een enorme druk op mijn borst, benen die door de bank leken te zakken zo zwaar… Mijn lichaam wist niet wat er gebeurde! En dan… rust. Ruimte. Verbinding. De druk op mijn borst verdwijnt. Golven van liefde. Nee, tsunami’s eerder.
.
Zij in Zandvoort en ik in Groningen. Zij deed haar ding en ik hoefde alleen maar mijn ogen te sluiten en te ontspannen. En toch… intense verbinding. Mooi teamwork zoals ze dat zelf zo mooi verwoorde. Ik ben compleet overrompeld. Van wat ik allemaal voelde. Hoe ik me voelde. Van haar prachtige energie. Maar ook van dat van mij. ‘Bijna engelachtig! Als een vlinder!’ Woorden van onschatbare waarde voor een vrouw die soms bang was dat de “donkere kant” die ze van zichzelf kende haar energie was en door haar vrolijkheid heen sijpelde. Maar het was oud zeer wat mijn lichte energie blokkeerde. En nu voel ik het! Zo licht, zo fijn, zo mij!
.
Dankjewel, lieve, lieve Marissa. Voor een prachtige ervaring. Voor je onwijs mooie licht. Je zijn. Voor het laten voelen van mijn eigen licht! En een ochtend hysterisch moeten lachen. Magisch!

””EN DAN… RUST. RUIMTE. VERBINDING. DE DRUK OP MIJN BORST VERDWIJNT. GOLVEN VAN LIEFDE. NEE, TSUNAMI’S EERDER.”

L. FROM AMSTERDAM

Ik ben twee keer bij Marissa geweest voor een energetische healing.

Beide sessies raakte ik compleet ontspannen en schakelde mijn hoofd uit.

Ik voelde van alles gebeuren in mijn lichaam; warm worden, kramp krijgen, benauwdheid.

Na de eerste sessie voelde ik een enorm gevoel van liefde en dankbaarheid door me heen stromen.

En na de tweede sessie voelde ik een diepe waardering voor het leven en voelde het alsof alles mogelijk is.

Het heeft me geholpen om wat dichterbij mezelf te komen en om nog meer actie te ondernemen om mijn dromen waar te maken.

M. FROM AMSTERDAM

Ik was erg zenuwachtig voor mijn eerste sessie met Marissa en had werkelijk waar geen idee wat te verwachten. In eerste instantie dacht ik ook dat dit meer iets voor vrouwen is dan voor mannen, het tegendeel is bewezen!

Na jarenlang te worstelen met gevoeligheid voor verslaving besloten om een afspraak met Marissa in te plannen. In de eerste sessie voelde ik allerlei sensaties door mijn lichaam. Na de sessie fietste ik door de stad naar huis en voelde me als herboren.

Naast de healings die Marissa toepast, vind ik haar ook een hele fijne gesprekspartner met veel inlevingsvermogen. Marissa toont 100% betrokkenheid tijdens en na de sessie wat ik zelf als erg prettig heb ervaren.

Inmiddels heb ik zes sessies gehad met Marissa en heb voornemens om een paar keer per jaar bij haar langs te gaan. Het leven daagt je continue opnieuw uit en soms heb je op een bepaald moment net even wat extra hulp nodig.

” IN EERSTE INSTANTIE DACHT IK OOK DAT DIT MEER IETS VOOR VROUWEN IS DAN VOOR MANNEN, HET TEGENDEEL IS BEWEZEN!”

C. FROM AMSTERDAM

Hi Marissa, vorige week hadden we onze eerste sessie. Ben ineens gister na maanden weer ongesteld geworden. Heel apart. Ben zwaar in de overgang hoor dus wel heel apart dit. Had ook ernstige verstopping tussen dunne en dikke darm en dat is echt opgelost ook: heb ernstige ontlasting. Haha. Je bent echt goed. Vind het echt bijzonder

”BEN INEENS GISTER NA MAANDEN WEER ONGESTELD GEWORDEN.”

N. FROM AMSTELVEEN

Wauw wauw wauw, mijn hele leven staat op zijn kop. Zoveeeeel liefde. Liefde voor mezelf… voor mijn man, voor jou, voor mijn vrienden en voor iedereen. Er zijn zoveel kwartjes gevallen door jou prachtige inzichten en door je healings. Ik voel me de beste versie van mezelf sinds ik leef! Zooo fijn dat ik het niet alleen hoef te doen en dat er zulke mooie engelen als jou bestaan. De sessies zijn keer op keer anders, soms heel diep en heftig en soms heel vredig, maar een ding hebben ze gemeen… ze halen elke keer weer een laagje van mijn ui af, waardoor ik me keer op keer lichter voel en dichter bij mezelf kom. zoveeeel liefde… zoveeel dankbaarheid! ik ben jou eeuwig dankbaar! kus!

 ”IK VOEL ME DE BESTE VERSIE VAN MEZELF SINDS IK LEEF! ZOOO FIJN DAT IK HET NIET ALLEEN HOEF TE DOEN.”

J. FROM UTRECHT 

Was wel apart, tijdens de sessie kreeg ik midden in ineens de behoefte om te lachen en kon mijn eigen bijna niet dicht houden, daarna werd het juist zwaar en werd ik weer de bank ingedrukt en toen zag ik elke keer twee watervallen die in elkaar over liepen

C. FROM AMSTERDAM

It was my first healing experience, so I went into it with an open mind and heart as I did not know what to expect. During the healing I could feel my heart area expanding and a sort of whirlwind of energy going up my body. Afterwards I felt a childish playful energy and now, a few days later, this bubbliness is still with me, hand in hand with a full sense of trust in myself. My sensitivity has gone up even more, and it feels as if something has been cleared away and as if I have been given a push in order to further emotionally and spiritually transform.

”HAND IN HAND WITH A FULL SENSE OF TRUST IN MYSELF.”

L. FROM OOSTERWOLDE

Wat een kadootje! Alleen maar dankbaarheid! Tijdens de healing voelde ik mijn hele lichaam tintelen, ik voelde ruimte ontstaan en na de sessie was ik in een zware “relaxmodus”. Heerlijk, hoe je je zo thuis kunt voelen in je lichaam! High van de energie, dat is denk ik de perfecte omschrijving .
De week na de sessie is er zoveel moois losgekomen, oude overtuigingen, maar dit keer zonder de emoties die er altijd bij zaten! Ik heb het gevoel dat ik weer veilig ben in mijn lichaam, ik merk een sterke vermindering van de angstreflexen die ik eerder kon hebben!

Dit was precies wat ik nodig had, op precies het juiste moment.
Ik kom snel een keer naar je toe!
Thank you, thank you, thank you!

”HOE JE JE ZO THUIS KUNT VOELEN IN JE LICHAAM! HIGH VAN DE ENERGIE, DAT IS DENK IK DE PERFECTE OMSCHRIJVING.”

N. FROM VOLENDAM

Mor-ning!! Ik heb toch wel het idee dat er een en ander is gebeurd na jouw ‘behandeling’. De afgelopen weken was ik bij vlagen echt intens aan het genieten. Van de natuur, van werk, van andere kleine dingen. En ik heb al een keer of drie een droom gehad waarbij ik het gevoel had dat er een emotie uit het verleden werd opgelost…

P. FROM DEN HAAG

Being my first healing I didn’t know exactly what to expact. As soon as Marissa started I got instantly relaxed and started feeling lots of sensations and stressfull places in my body. By opening up my body and mind thoughts came up and Marissa helped me in accepting my thoughts and my desired way of living. The session felt as a relieve for which I an very thankful. Thanks you Marissa!

”BY OPENING UP MY BODY AND MIND THOUGHTS CAME UP AND MARISSA HELPED ME IN ACCEPTING MY THOUGHTS AND MY DESIRED WAY OF LIVING.”

D. FROM AMSTERDAM

The last months I have been going through quite some hardship, but luckily Marissa popped out of nowhere in my life.
She has been an amazing help and thought me so much about life and myself. She is a beautiful mirror where only light and love are reflected.
Honestly I have never ever experienced something amazing with someone else before.
During our session I felt and saw little clouds flowing out of my body. I felt lighter with each cloud that drifted away. Moreover when Marissa touched the core of my pain, I could finally feel angry and let go of the guilt for feeling guilty about thinking to be guilty (how much can a person feel!?).
I started feeling that the right side of my body was being cleansed and all of sudden I saw a beautiful light beam flowing into my fore head, the spot where your ‘third eye chakra’ is located. And it felt like I could only see light and ‘become’ light. Every bad thought about my self was captured but fastly replaced with a sense of self love. Even the muscles in my butt started shaking a bit, and afterwards Marissa told me she worked on making me feel that I deserve to be here, so she made sure I could feel that by ‘placing me on my chair’. Funniest feeling ever!
During this experience I had my eyes closed but still I could see a huge wall of light – like a really sunny day – as of something was protecting me.
It has been amazing and each day I’m still grateful for such wonders!

”EVERY BAD THOUGHT ABOUT MY SELF WAS CAPTURED BUT FASTLY REPLACED WITH A SENSE OF SELF LOVE.”

F. FROM AMSTERDAM

Marissa is gemaakt voor het werk dat ze doet.
Als ik ergens mee zit waar ik niet zelf kan uitkomen weet ik dat ik bij haar goed zit. Ze snapt dat achter problemen lagen kunnen zitten en ze kan je uitstekend naar de kern van een probleem begeleiden om het daar ook op te lossen. Na haar sessie voelde ik mij verlost van blokkades waarvan ik niet eens besefte dat ik ze had. Ik ga nu gelukkiger, losser en blijer door het leven en kan meer bijdragen aan de wereld om mij heen. Woorden komen tekort om mijn dankbaarheid te beschrijven naar Marissa toe. Ik raad haar zeker aan, bij twijfel gewoon gaan!

xx” IK GA NU GELUKKIGER, LOSSER EN BLIJER DOOR HET LEVEN EN KAN MEER BIJDRAGEN AAN DE WERELD OM MIJ HEEN. ”

A. FROM AMSTERDAM

Marissa is een bijzonder iemand die heel goed luistert zowel met haar oren als met haar voelsprieten, zodat ze ook heel goed kan helpen als je nog niet zo goed kan verwoorden wat er is, maar dat wel voelt of ervaart. Ze helpt mij door spanningen/ blokkades aan te pakken of te ontwortelen, op te ruimen en soms door gewoon luchtig maar diep alledaags meedenken/advies. De manier waarop ze werkt is zorgvuldig, betrokken heerlijk nuchter en ze is op een bepaalde ontspannen manier wijs. Het voelt veilig om jezelf te laten zien wat weer helpt om haar je te laten helpen. Wat ze doet is bijzonder en hoe ze het doet wat mij betreft ook!

”PS; IK BEN AL EEN PAAR KEER, LETTERLIJK OPGELUCHT, OPGESCHOOND EN LICHTER, VAAK GLIMLACHEND EEN KEER MET EEN TRAAN, WEGGEGAAN; ER GEBEURT VANALLES; THANXX”

R. FROM JORDAN <3

I had the chance to have a wonderful healing experience with Marissa ! 

The healing was focused around the energy of my ovaries, where I was feeling a heaviness and a stuck energy in my genitals ,, and after and during our 30 mins session I felt a huge relief and I felt very light.
But to my amazement, that night I got my period 1 week earlier than expected,immediately after the deep cleansing of my ovaries and genitals.

But also one of the most beautiful results I got off of the session is the great amount of self love I feel I have. Love ,gratitude and respect for myself and my body !

This session was a multilayered healing experience 

That I’m forever grateful for !

Thank you Marissa 

”THE GREAT AMOUNT OF SELF LOVE I FEEL I HAVE. LOVE, GRATITUDE AND RESPECT FOR MYSELF AND MY BODY !”

A. FROM LEIDEN

ik ben nog steeds in de war what happened donderdag haha. Ben meestal heel skeptisch over ‘zulke’ dingen, maar ik weet dat ik dingen voelde en ik voel me elastischer en met minder pijn dan k een lange tijd heb gehad. Ofcourse is ‘t nog niet weg, de rugpijn (al meer dan 7 jaar), maar wel minder. Ik durf dat alleen bijna niet te geloven haha. Ik snap er helemaal niks van hoe dat kan!!!!! So confused girl.  Conclusie na de eerste healing: dit intrigeert me and I wanna know more!

”IK VOEL ME ELASTISCHER EN MET MINDER PIJN DAN K EEN LANGE TIJD HEB GEHAD.”

S. FROM AMSTERDAM

Marissa heeft mij op een bijzondere manier geholpen bij het herstellen van mijn hersenschudding. Energetisch heeft zij samen met mij bij de consulten de beschadiging kunnen herstellen.

A.R. FROM MAASTRICHT

As energy transfers even without deliberate effort, simply being around Marissa with her high frequency, will activate you and open your heart as well as deepen your own connection. You can have faith that you are in very loving hands  Marissa has a unique capability to inspire and to radiate loving, light energy to those who cross her path. She has a beautiful combination of grounded strength and sensitivity, as wel as a strong connection to the divine. After meeting with her, I felt lighter, seen, reaffirmed and happy. She is able to see the beauty in all people and will help you see the beauty in yourself. I highly reccomend her services – and keep in mind that what she does can be done at any distance, so it needn’t stop you if you live on the other side of the world ”

I FELT LIGHTER, SEEN, REAFFIRMED AND HAPPY”.

I. FROM AMSTERDAM

Op Instagram zag ik bij toeval een post van Marissa toen het even wat minder goed met me ging. Een paar maanden lang had ik veel minder energie dan normaal gesproken en ik had er veel meer moeite mee mijn dingen voor studie en werk gedaan te krijgen. Het voelde alsof ik vast zat en het lukte me niet hier zelf uit te komen. De Healing door Marissa was ontzettend bijzonder: zowel mentaal als fysiek voelde ik eerst verdriet en stress verdwijnen via mijn keel, waarna ik een ontzettend blij en warm gevoel kreeg in mijn buik. Een beetje zoals verliefde vlinders, maar dan relaxter! De afgelopen paar dagen heb ik veel meer energie en ook de spanning in mijn schouder is een stuk minder. Het valt me op dat ik nu de schoonheid en het plezier van normale dingen in mijn leven veel meer zie en voel. Een goede vriendin vond dat ik veel ‘lichter’ overkwam, en dat is ook echt wat ik voel – ik denk dat dit de essentie is van Marissa’s healing. 

” ZOWEL MENTAAL ALS FYSIEK VOELDE IK EERST VERDRIET EN STRESS VERDWIJNEN VIA MIJN KEEL, WAARNA IK EEN ONTZETTEND BLIJ EN WARM GEVOEL KREEG IN MIJN BUIK. ‘

I. D. FROM AMSTERDAM

Big dark clouds rose out of my body. That were a lot! And with fast pace!
I felt as if I was in a cart on a rollercoaster slowly going up and soon tilting upside down. It made me a bit nauseous, but as soon as I gave in, it dissapeared. At one point I started feeling really tired but super relaxed and fell a sleep. But I could still sense that the whole right side of my body was being cleansed, from a tingling calf to small pain in my forehead. Again big clouds, but now with bluish/purple colors, and not long after I noticed an enormous river of light above my head flooded over me. It filled me with sparkly white light. And soon It flowed down to my belly – which started to digest real quick – and ended between my hips. A huge light from underneath me was “pushed” into my lap. I started seeing images of oysters being openend. It felt as if my hips were pushed aside to open up my sheet.
Marissa told me she worked on my feminine comfort! And that I can have and take my spot in this world: including owning my sexuality.
This made total sense and after the healing I felt a bit high but more grounded than ever and people really saw me! They actually jumped to the site when I walked by how funny! This was an amazing and totally new experience.

”AND THAT I CAN HAVE AND TAKE MY SPOT IN THIS WORLD: INCLUDING OWNING MY SEXUALITY..”

C. FROM AMSTERDAM

Marissa is a very lovely and sweet person who makes you feel comfortable and feeling at home straight away. She helped me increase my focus and selfconfidence just in one session! I felt more in peace with myself than ever before. 

Liefs xxxxxx

”SHE HELPED ME INCREASE MY FOCUS AND SELF-CONFIDENCE JUST IN ONE SESSION! ”

K. FROM GOA

I was fortunate enough to be a recipient of Heart Center cleansing by dear Marissa. The session was soooo relaxing that the headache that I had prior to the session vanished within minutes and I started feeling so good ! My body fell asleep. Being a Healer myself, I can say that Marissa’s session was outstanding. Thank you Marissa. Lots of love and hugs
Komal”

THE SESSION WAS SOOOO RELAXING THAT THE HEADACHE THAT I HAD PRIOR TO THE SESSION VANISHED WITHIN MINUTES.”

S. FROM AMSTERDAM

Wauw sprakeloos…. Krijg het er weer helemaal warm van! It was so special. no words for this experience. Thank you <3

R. FROM VOLENDAM

I wanted to do ‘something’ to improve my breathing, because I thought this was causing the dizziness and headaches I had. Medical check was all OK. I saw the add on Instagram for a free session of 15 minutes. Why not try this? Before I knew it I sat in the chair at Marissa’s nice place not really knowing what to expect. Afterwards I was very impressed, and I still am. During the session different thoughts came up, for example things I felt guilty about, but the amazing thing was that directly after the thought, you will receive the answer to it, for me that it wil be allright. Also very nice memories came by and different people I met trough the years who impressed me. I reiceived quite some clear insights about my own life. During the session suddenly I felt a strange heavy pain in the back of my head and nek, I asked if this was normal and it was, than the pain or ‘ clouds’ like Marissa is calling them, are coming out. The pain went away. Marissa gave me back more confidence in myself, the realisation I need to take care of myself, I feel lighter and have the feeling my eyes are open wider. I am grateful to have the realization this is real. I can highly recommend healing by Marissa Klouwer, do not hesitate, you will only get better. 

”MARISSA GAVE ME BACK MORE CONFIDENCE IN MYSELF, THE REALISATION I NEED TO TAKE CARE OF MYSELF, I FEEL LIGHTER AND HAVE THE FEELING MY EYES ARE OPEN WIDER.”

C. FROM UTRECHT, CURRENTLY IN LIBANON

Marissa & I met four years ago when the fear was already there. Due to Social media posts, I reached out for the healing sessions when I was so desperate, it felt as my last resort. Right away I felt the power of the treatment and never expected to make progress that quick! Even from a far distance, the intensive healing package was very effective. My fears are step by step unreaveled after a very long though period (more than five years) and I am so grateful Marissa is able to heal the deeply rooted fear and insecurity of me. Funny side effect is that I didn’t even felt like smoking this week.”

 

RIGHT AWAY I FELT THE POWER OF THE TREATMENT AND NEVER EXPECTED TO MAKE PROGRESS THAT QUICK!”

S. FROM AMSTERDAM

Wauw sprakeloos…. Krijg het er weer helemaal warm van! It was so special. no words for this experience. Thank you <3

R. FROM VOLENDAM

I wanted to do ‘something’ to improve my breathing, because I thought this was causing the dizziness and headaches I had. Medical check was all OK. I saw the add on Instagram for a free session of 15 minutes. Why not try this? Before I knew it I sat in the chair at Marissa’s nice place not really knowing what to expect. Afterwards I was very impressed, and I still am. During the session different thoughts came up, for example things I felt guilty about, but the amazing thing was that directly after the thought, you will receive the answer to it, for me that it wil be allright. Also very nice memories came by and different people I met trough the years who impressed me. I reiceived quite some clear insights about my own life. During the session suddenly I felt a strange heavy pain in the back of my head and nek, I asked if this was normal and it was, than the pain or ‘ clouds’ like Marissa is calling them, are coming out. The pain went away. Marissa gave me back more confidence in myself, the realisation I need to take care of myself, I feel lighter and have the feeling my eyes are open wider. I am grateful to have the realization this is real. I can highly recommend pranic healing by Marissa Klouwer, do not hesitate, you will only get better. ”MARISSA GAVE ME BACK MORE CONFIDENCE IN MYSELF, THE REALISATION I NEED TO TAKE CARE OF MYSELF, I FEEL LIGHTER AND HAVE THE FEELING MY EYES ARE OPEN WIDER.”

C. FROM UTRECHT, CURRENTLY IN LIBANON

Marissa & I met four years ago when the fear was already there. Due to Social media posts, I reached out for the healing sessions when I was so desperate, it felt as my last resort. Right away I felt the power of the treatment and never expected to make progress that quick! Even from a far distance, the intensive healing package was very effective. My fears are step by step unreaveled after a very long though period (more than five years) and I am so grateful Marissa is able to heal the deeply rooted fear and insecurity of me. Funny side effect is that I didn’t even felt like smoking this week.” RIGHT AWAY I FELT THE POWER OF THE TREATMENT AND NEVER EXPECTED TO MAKE PROGRESS THAT QUICK!”

S. FROM EINDHOVEN

Ik had voor mijn eerste contact met Marissa last van mijn onderrug. Het deed pijn en zat vast. Het resultaat van de healing was op dat gebied ook “mind blowing”. Ik had na de healing 90% minder pijn en mijn rug voelde losser aan.

Tweede ervaring was een dag later. Ik had heel de dag last van een zeurende hoofdpijn. Ik had toen contact opgenomen met Marissa, om te kijken als zij ook hieraan iets kon doen. En guess what, hoofdpijn was na 5 min 100% weg.

Pranic healing heeft voor mij een hele nieuwe wereld geopend. Door de ervaringen met pranic healing werd er voor mij bevestigd dat er meer was dan wat ik dacht. Zo ben ik super geïnteresseerd geraakt in alles wat te maken heeft met spiritualiteit, mind power en energie. En dit alles komt ten gunste van mijn persoonlijk groei hier op aarde.”EN GUESS WHAT, HOOFDPIJN WAS NA 5 MIN 100% WEG.”

S. FROM THE NETHERLANDS

Wil je even vertellen hoe het nu met onze 9 maanden jonge wondertje gaat, want we zijn heel erg blij. 

Nacht 1 is hij na de avondfles (rond 00.00) nog 1 keertje een luttele 2 minuten wakker geweest voordat hij weer doorsliep. Nacht 2 is hij alleen voor de avondfles even wakker geworden en afgelopen nacht heeft hij vanaf 20.00 uur tot 06.30 uur aan één stuk doorgeslapen. Dit is in zijn 9 maanden jong nog nooit voorgekomen. Daarnaast is het grootste verschil misschien nog wel dat het zo ontzettend rustig is s’nachts. Geen enorm gehoest meer, geen onrust of gedraai vanwege pijn, helemaal niks. Weet zeker dat hij je ontzettend dankbaar is. 

En ook niet onbelangrijk, wij hebben onze nachtrust terug en dat is zo heerlijk. Zo hebben we ook weer meer energie voor de kindjes en elkaar. 

Ben erg blij dat ik jou gemaild heb, dank je wel!!!” DIT IS IN ZIJN 9 MAANDEN JONG NOG NOOIT VOORGEKOMEN.”

C. FROM AMSTERDAM

Heel erg bedankt voor je magic energy and hands. I slept after two months!! Joepieee! 11.5 uur! Als het nodig is komen de human angels ook op je pad. En m n rainbow maansteen geeft weer volop kleur. Anderhalve maand gaf het nul kleur. Wilde hem bijna weg doen en nu weer volop, na de sessie! Alles voelt ook in een keer jah, alsof m n lichaam het zelf probeert te doen weer. M n zus wil trouwens graag een sessie bij je boeken.”ALS HET NODIG IS KOMEN DE HUMAN ANGELS OOK OP JE PAD”

S. FROM INDIA

Marissa’s compassion towards others and ability to inspire people is exceptional. Having her around has helped me in so many ways. I can’t thank you enough. 

D. FROM HEILO

I went to see the beautiful angel in the form of Marissa, because I was hyperventilating a lot.
No shit, because it turned out I felt super anxious. I was literally in a flight and run mode running on the highs of adrenaline. But also tired as hell. During the healing – with my eyes closed – I could see beautiful birds and angelwings flying up and down in front of me, taking the nastiness with them. All of a sudden a big flower started to grow and opened up, and everything was filled with a huge pink light and in the middle of it, there was Jesus. He had his arms spread wide open, and had the most warm and soft smile. He helped me forgive the people who hurt me by completely filling me with pure light and love. I felt old (no usefull) thoughts flowing out of my forehead and my stomach being cleared. Afterwards I felt high on life or love maybe haha. And best of all: filled with lots of air and total inner peace.”DURING THE HEALING – WITH MY EYES CLOSED – I COULD SEE BEAUTIFUL BIRDS AND ANGELWINGS FLYING UP AND DOWN IN FRONT OF ME, TAKING THE GREYISH WITH THEM. ”

H. FROM VOLENDAM

Thanks voor de “healing”

Relaxt en goed gevoel aan overgehouden!!

?

Top

A. FROM INDIA

Dear Marissa,

I’m so glad I met you and I know now that we met for a reason. Thank you for your priceless help. I was going through a big struggle with some specific fears and doubts in my mind and it was constantly pulling me down. Also I was desperately looking for some answers and help in understanding certain situations and recurring events in my life.

Once again I say that I’m so glad I met you. How much benefit Just that one session of healing and counseling has brought me, perhaps you will never know. I received my answers, I began to understand a few things that were baffling me and with your help and healing, began to understand myself better. With your help I gained an insight about myself beyond current life situations, beyond current life. It is difficult to describe how I felt then, and in the next few days. But I gained a lot clarity and inner strength, a belief that that I can make things happen and I have all that I need to be what I want to be. 

I haven’t got rid of all my fears completely but they are no longer pulling me down. Slowly, steadily but surely I’m beginning to rise. Even now, after a month, sometimes when self doubt arises, I just go back that time, keep your messages in my heart and reflect on them, the doubts and fears begin to thin. They don’t control me like they did in the past anymore.

And by the way, it’s not just strength, I realized that I now understand myself better, I’m less critical of myself, and I love and respect myself more than ever. And the most important thing, it has helped me connect with my Guru more and better. So now you know why your help has been priceless to me.

You are a wonderful human being and I cannot thank you enough for your help and for being what you are. I just hope and pray that your life is blessed with so much love, happiness, success and everything that is best for you. 

Thanks
Much love, respect and blessings” I’M LESS CRITICAL OF MYSELF, AND I LOVE AND RESPECT MYSELF MORE THAN EVER. THE FEAR DOESN;T CONTROL ME ANYMORE”

A. FROM GERMANY

?

?

❤

Overall I feel a lot better after only one session pain in my neck and shoulder are almost gone, also the general feeling like doing nothing basically gone, just still have bits of asthma and am just a bit sleepy…but will rest today…also no feelings of fear came up  everything quite calm except for the asthma…thanks a lot love

S. FROM INDIA

I happened to meet Marissa in one of the Spiritual Programs recently. Out of nowhere she spotted me and asked if
I was doing well, as I was not. My short and intense career in the military had a carry forward effect in my personal life and it was time I had to let go
of the mental and emotional burdens. Her session was quite powerful. Its surprising to observe her line of
communication to be detailed and helps testify certain patterns instantly. I had a good sleep post the session.
Words fall short to express the gravity of gratitude for the support. Thank you !
Keep up the good work !”A BLESSING IN THE FORM OF MARISSA KLOUWER”

D. FROM AMSTERDAM

’’The day I met Marissa was once again the wonderful and mysterious work of the universe. I was feeling awful and going through a hard and dark period of my life. But, suddenly Marissa apeared on my instagram. It was probably the work of angels I guess. Not much later Marissa and I met, and she put into words what I could’nt explain I was feeling. After Marissa’s reading and healings my physical body started working hard but with kindness on recovering and clearing all the negative energy. It was a beautiful experience to feel how Marissa helped me to get better. She was amazing With her addictive bright and light energy, her strong female courage and endless patience she could teach me how to love myself. I started forgiving myself which opened my eyes. With kindness and forgiveness, I accepted me and my path in this world. Because I can always trust on what I feel what is right for me.
I still have lot’s of lessons to learn, and life will throw more battles at me, but I am strong. Because of self-love.
I will forever be thankfull for Marissa’s guidance during this time. ’” – ”WITH KINDNESS AND FORGIVENESS, I ACCEPTED ME AND MY PATH IN THIS WORLD. BECAUSE I CAN ALWAYS TRUST ON WHAT I FEEL WHAT IS RIGHT FOR ME.”

F. FROM VOORBURG

❤

??

Lieve Marissa, thank you, thank you, thank you 
Ik voel me na onze eerste sessie geweldig, rustig, kalm en mezelf! Heel erg fijn en rustig – bijzonder om dit te voelen en ervaren,dank je wel.

D.W. FROM AMSTERDAM

Bizar. Ik ging d’r nuchter in, zonder verwachtingen en eerdere ervaringen.
M’n ogen waren dicht maar ik zag allerlei dingen gebeuren. Goude & Paarse kleuren.
Niemand raakte me aan maar ik voelde toch heel bewust m’n lichaam veranderen en dingen stromen.
Misschien te vergelijken met dat lekkere buikgevoel als je valt, heel kort, en dan gelijk een grote sprong omhoog maakt. En dat herhaalt zich steeds. Dus ik kom steeds hoger en hoger. Mooi. Nogmaals, ik ben heel nuchter. En dit had ik niet vewacht.
Thanks!!! ”DUS IK KOM STEEDS HOGER EN HOGER.”

S. FROM EINDHOVEN

Ik had voor mijn eerste contact met Marissa last van mijn onderrug. Het deed pijn en zat vast. Het resultaat van de healing was op dat gebied ook “mind blowing”. Ik had na de healing 90% minder pijn en mijn rug voelde losser aan.

Tweede ervaring was een dag later. Ik had heel de dag last van een zeurende hoofdpijn. Ik had toen contact opgenomen met Marissa, om te kijken als zije ook hieraan iets kon doen. En guess what, hoofdpijn was na 5 min 100% weg.

Energetisch healing heeft voor mij een hele nieuwe wereld geopend. Door de ervaringen met healing werd er voor mij bevestigd dat er meer was dan wat ik dacht. Zo ben ik super geïnteresseerd geraakt in alles wat te maken heeft met spiritualiteit, mind power en energie. En dit alles komt ten gunste van mijn persoonlijk groei hier op aarde.

”EN GUESS WHAT, HOOFDPIJN WAS NA 5 MIN 100% WEG.”

S. FROM THE NETHERLANDS

Wil je even vertellen hoe het nu met onze 9 maanden jonge wondertje gaat, want we zijn heel erg blij. 

Nacht 1 is hij na de avondfles (rond 00.00) nog 1 keertje een luttele 2 minuten wakker geweest voordat hij weer doorsliep. Nacht 2 is hij alleen voor de avondfles even wakker geworden en afgelopen nacht heeft hij vanaf 20.00 uur tot 06.30 uur aan één stuk doorgeslapen. Dit is in zijn 9 maanden jong nog nooit voorgekomen. Daarnaast is het grootste verschil misschien nog wel dat het zo ontzettend rustig is s’nachts. Geen enorm gehoest meer, geen onrust of gedraai vanwege pijn, helemaal niks. Weet zeker dat hij je ontzettend dankbaar is. 

En ook niet onbelangrijk, wij hebben onze nachtrust terug en dat is zo heerlijk. Zo hebben we ook weer meer energie voor de kindjes en elkaar. 

Ben erg blij dat ik jou gemaild heb, dank je wel!!!”

DIT IS IN ZIJN 9 MAANDEN JONG NOG NOOIT VOORGEKOMEN.”

C. FROM AMSTERDAM

Heel erg bedankt voor je magic energy and hands. I slept after two months!! Joepieee! 11.5 uur! Als het nodig is komen de human angels ook op je pad. En m n rainbow maansteen geeft weer volop kleur. Anderhalve maand gaf het nul kleur. Wilde hem bijna weg doen en nu weer volop, na de sessie! Alles voelt ook in een keer jah, alsof m n lichaam het zelf probeert te doen weer. M n zus wil trouwens graag een sessie bij je boeken.

”ALS HET NODIG IS KOMEN DE HUMAN ANGELS OOK OP JE PAD”

S. FROM INDIA

Marissa’s compassion towards others and ability to inspire people is exceptional. Having her around has helped me in so many ways. I can’t thank you enough. 

D. FROM HEILO

I went to see the beautiful angel in the form of Marissa, because I was hyperventilating a lot.
No shit, because it turned out I felt super anxious. I was literally in a flight and run mode running on the highs of adrenaline. But also tired as hell. During the healing – with my eyes closed – I could see beautiful birds and angelwings flying up and down in front of me, taking the nastiness with them. All of a sudden a big flower started to grow and opened up, and everything was filled with a huge pink light and in the middle of it, there was Jesus. He had his arms spread wide open, and had the most warm and soft smile. He helped me forgive the people who hurt me by completely filling me with pure light and love. I felt old (no usefull) thoughts flowing out of my forehead and my stomach being cleared. Afterwards I felt high on life or love maybe haha. And best of all: filled with lots of air and total inner peace.

”DURING THE HEALING – WITH MY EYES CLOSED – I COULD SEE BEAUTIFUL BIRDS AND ANGELWINGS FLYING UP AND DOWN IN FRONT OF ME, TAKING THE GREYISH WITH THEM. ”

H. FROM VOLENDAM

Thanks voor de “healing”

Relaxt en goed gevoel aan overgehouden!!

?

Top

A. FROM INDIA

Dear Marissa,

I’m so glad I met you and I know now that we met for a reason. Thank you for your priceless help. I was going through a big struggle with some specific fears and doubts in my mind and it was constantly pulling me down. Also I was desperately looking for some answers and help in understanding certain situations and recurring events in my life.

Once again I say that I’m so glad I met you. How much benefit Just that one session of healing and counseling has brought me, perhaps you will never know. I received my answers, I began to understand a few things that were baffling me and with your help and healing, began to understand myself better. With your help I gained an insight about myself beyond current life situations, beyond current life. It is difficult to describe how I felt then, and in the next few days. But I gained a lot clarity and inner strength, a belief that that I can make things happen and I have all that I need to be what I want to be. 

I haven’t got rid of all my fears completely but they are no longer pulling me down. Slowly, steadily but surely I’m beginning to rise. Even now, after a month, sometimes when self doubt arises, I just go back that time, keep your messages in my heart and reflect on them, the doubts and fears begin to thin. They don’t control me like they did in the past anymore.

And by the way, it’s not just strength, I realized that I now understand myself better, I’m less critical of myself, and I love and respect myself more than ever. And the most important thing, it has helped me connect with my Guru more and better. So now you know why your help has been priceless to me.

You are a wonderful human being and I cannot thank you enough for your help and for being what you are. I just hope and pray that your life is blessed with so much love, happiness, success and everything that is best for you. 

Thanks
Much love, respect and blessings”

I’M LESS CRITICAL OF MYSELF, AND I LOVE AND RESPECT MYSELF MORE THAN EVER. THE FEAR DOESN;T CONTROL ME ANYMORE”

A. FROM GERMANY

Overall I feel a lot better after only one session pain in my neck and shoulder are almost gone, also the general feeling like doing nothing basically gone, just still have bits of asthma and am just a bit sleepy…but will rest today…also no feelings of fear came up  everything quite calm except for the asthma…thanks a lot love

S. FROM INDIA

I happened to meet Marissa in one of the Spiritual Programs recently. Out of nowhere she spotted me and asked if
I was doing well, as I was not. My short and intense career in the military had a carry forward effect in my personal life and it was time I had to let go
of the mental and emotional burdens. Her session was quite powerful. Its surprising to observe her line of
communication to be detailed and helps testify certain patterns instantly. I had a good sleep post the session.
Words fall short to express the gravity of gratitude for the support. Thank you !
Keep up the good work !

”A BLESSING IN THE FORM OF MARISSA KLOUWER”

D. FROM AMSTERDAM

’’The day I met Marissa was once again the wonderful and mysterious work of the universe. I was feeling awful and going through a hard and dark period of my life. But, suddenly Marissa apeared on my instagram. It was probably the work of angels I guess. Not much later Marissa and I met, and she put into words what I could’nt explain I was feeling. After Marissa’s reading and healings my physical body started working hard but with kindness on recovering and clearing all the negative energy. It was a beautiful experience to feel how Marissa helped me to get better. She was amazing With her addictive bright and light energy, her strong female courage and endless patience she could teach me how to love myself. I started forgiving myself which opened my eyes. With kindness and forgiveness, I accepted me and my path in this world. Because I can always trust on what I feel what is right for me.
I still have lot’s of lessons to learn, and life will throw more battles at me, but I am strong. Because of self-love.
I will forever be thankfull for Marissa’s guidance during this time. ’” – 

”WITH KINDNESS AND FORGIVENESS, I ACCEPTED ME AND MY PATH IN THIS WORLD. BECAUSE I CAN ALWAYS TRUST ON WHAT I FEEL WHAT IS RIGHT FOR ME.”

F. FROM VOORBURG

Lieve Marissa, thank you, thank you, thank you 
Ik voel me na onze eerste sessie geweldig, rustig, kalm en mezelf! Heel erg fijn en rustig – bijzonder om dit te voelen en ervaren,dank je wel.

D.W. FROM AMSTERDAM

Bizar. Ik ging d’r nuchter in, zonder verwachtingen en eerdere ervaringen.
M’n ogen waren dicht maar ik zag allerlei dingen gebeuren. Goude & Paarse kleuren.
Niemand raakte me aan maar ik voelde toch heel bewust m’n lichaam veranderen en dingen stromen.
Misschien te vergelijken met dat lekkere buikgevoel als je valt, heel kort, en dan gelijk een grote sprong omhoog maakt. En dat herhaalt zich steeds. Dus ik kom steeds hoger en hoger. Mooi. Nogmaals, ik ben heel nuchter. En dit had ik niet vewacht.
Thanks!!! 

”DUS IK KOM STEEDS HOGER EN HOGER.”

E. UIT AMERSFOORT

Lieve mooie oh zo bijzondere Marissa,

Ik wilde je nog een keer een bericht sturen om je te bedanken. Zowel voor mijzelf als voor mijn dochter, heb je zo ongelooflijk veel betekent.
Voor mijzelf is het al weer anderhalf jaar geleden. Een van je laatste sessies in Amsterdam. Je hebt mijn leven blijvend veranderd! Ik kan er bijna geen woorden aan geven. Je hebt de last weg kunnen nemen die ik met me droeg. Ik leef nu open, eerlijk, kwetsbaar en ziels!gelukkig. Ik voel me sterk en heb een enorme rust gevonden. ??????❤️❤️❤️
Mijn oudste dochter is een jaartje geleden bij je geweest. Een paar weken geleden zei ze ineens: toen ik bij Marissa was, merkte ik er niet gelijk iets van. Maar als ik nu terug kijk gaat het eigenlijk zo veel beter met me sinds ik bij haar ben geweest. Na een heel moeilijk jaar, heeft ze afgelopen schooljaar als ongelooflijk sterke jonge vrouw doorlopen. Geheel op eigen kracht, zonder 1 onvoldoende. Ze is zo mooi! Én het allermooiste i s…We geven het door! Zij heeft heel veel van haar vriendinnen kunnen helpen, die het moeilijk hebben gehad. Ik heb al veel mensen op mijn pad gehad, waaronder mijn eigen ouders, die ik heb kunnen laten zien hoe mooi het leven is.

” ÉN HET ALLERMOOISTE IS…WE GEVEN HET DOOR!”

I. UIT NEDERLAND / ONLINE PROGRAM: HEALING THE SACRED WOMAN

 

Lieve M, wauw wat een duisternis, zwaarte, kracht. Ik heb dit nooit tevoren meegemaakt. Gisteravond viel ik na 10 min in slaap. Zo intens moe. Nu wederom helemaal overrompeld. Zie niets, terwijl ik gewoonlijk super veel beelden zie.. Het voelt ergens goed in deze zwaarte te drijven. Nodig. Om door het donkere, enge bos te gaan en mijn eigen Koninkrijk te vinden. Dankjewel voor wat je doet, je moed, liefde, kracht, joy… 

”OM DOOR HET DONKERE, ENGE BOS TE GAAN EN MIJN EIGEN KONINKRIJK TE VINDEN. ”

 

E. UIT NEDERLAND

Na al vele jaren bezig te zijn met zelf ontwikkeling kwam Marissa op mijn pad. 

Ik had al eerder energie healing ontdekt maar omdat ik toen nog niet ontdekt had wat mijn eigen verantwoordelijkheid was dropen die healings helaas zo weer van mij af. 

Door een fantastische man met sjamaan achtergronden heb ik me verantwoordelijkheid en commitment en integriteit eigen gemaakt. 

En toen kwam Marissa.

Marissa’s healings beklijven nu bij mij en zijn fantastisch.

Ik voel zoveel rust in mijn donder nu.

Ik voel zoveel power. 

Ik voel mijn vrouwelijkheid. 

Ik geniet van de kleinste en grote dingen.

Ik ben zichtbaar in mijn business zonder dat het me moeite kost of dat ik me er toe moet zetten.

Ik doe dingen waar ik normaal filters overheen had nu zonder enige treuzeling. De filters zijn weg!!

Ik maak nu contact met mensen waar ik voorheen mezelf er vanaf dacht.

Dat geeft zoveel meer energie en actie in een dag! En het zorgt ervoor dat mensen ook meer mij ervaren. 

Ik ben me bewust nu van mijn mannelijke actie en vrouwelijke grote hart kant en hoe ik ze beiden mag inzetten.

Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen geluk en ben gestopt met het looking for love in all the wrong places.

Allemaal zo fijn. En het voelt ook nog steeds elke dag sterker. Alsof het nog aan het groeien is ook.

En dat zal ook wel. 

Ben heel benieuwd naar wat er nog meer komt, en nu al super blij met wat er is.

””IK VOEL ZOVEEL RUST IN MIJN DONDER NU. IK VOEL ZOVEEL POWER. IK VOEL MIJN VROUWELIJKHEID. IK GENIET VAN DE KLEINSTE EN GROTE DINGEN. IK BEN ZICHTBAAR IN MIJN BUSINESS ZONDER DAT HET ME MOEITE KOST OF DAT IK ME ER TOE MOET ZETTEN.”

D. FROM THE NETHERLANDS

 

Holy Moly Maris! Wát een healing dit! Ik werd talloze vorige levens doorgeloodst. En stuk voor stuk kwam het uit bij het schuldgevoel om vrouw te zijn/voelen. Jemig….. dat maakt zó veel sense. Niet normaal. Ik snap het nu allemaal. Ik snap nu het eigenwaarde stuk waar ik maar niet bij kon, het waardeloos voelen, én zo behandeld (laten) worden. Puur vanwege het stuk vrouw zijn. Ik mocht in talloze levens mijn mooie vrouwelijke zijn niet zijn, omarmen en het werd van buitenaf niet geaccepteerd. Dus accepteerde ík het niet. De schoot waar ik uit kwam en mijn eigen schoot waren afgestoten. Op een gegeven moment verliet dat stuk mijn bewustzijn en lijf en kon ik een prachtige zwangere vrouw zien. Die zich niet meer schuldig voelde over het verliezen van haar kind (en/of vrouwelijkheid)
Het was echt mindblowing wat allemaal mijn lichaam verliet. Ik had deze week zo’n last van mijn linker heup. Al jaren, maar deze week echt… Damn! En nu! Poef! Weg! BI-ZAR! DANKJEWEL!!!Love you!-

LIVE GROEPSSESSIE ”SCHULDIG VOELEN”

M. FROM HAARLEM

 

Dankjewel lieve Maris, vond het heel fijn. Voel me De hele dag al verlicht, letterlijk en figuurlijk. Een andere kijk door mijn ogen. Een rust, vrijheid en bevestiging dat ik er mag zijn. En die handen blijft zo bijzonder. 

A. FROM THE NETHERLANDS

 

Wat er de laatste anderhalve maand, sinds ik met de (online) healings begon allemaal in sneltreinvaart is gebeurd, is
-far far beyond belief-. 

Mijn grootste angst werd tegelijk in meerdere relaties waarheid. Ik heb de vrijgekomen emoties tot in t diepst doorvoeld, heel heel intens. 

En zó wonderlijk, ik verbaas me echt enorm: 

Sinds een paar dagen voel ik me “verschoond”, opgeruimd en krachtig. Ik voel me licht, gelukkig, ontspannen, zorgeloos en herinner me mn inner strength en beauty!

”SINDS EEN PAAR DAGEN VOEL IK ME “VERSCHOOND”, OPGERUIMD EN KRACHTIG. IK VOEL ME LICHT, GELUKKIG, ONTSPANNEN, ZORGELOOS EN HERINNER ME MN INNER STRENGTH EN BEAUTY!”

M. FROM THE NETHERLANDS

 

Het was een nieuwe ervaring voor mij en wist niet zo goed wat ik moest verwachten en ervaren.
In eerste instantie voelde ik niet zoveel totdat ik de volgende nacht in een soort onbewust/bewustheid wakker werd, soort van boven mijn matras zweefde en het voelde of al mijn verdriet letterlijk uit mijn vingertoppen en tenen wegspoot. Heel bizar!!
Sindsdien is de vacuüm die ik om mij heen voelde en dat immense verdriet in mij zo goed als verdwenen. Ik heb de energie vragende mensen/man in mijn leven losgelaten en dat gaat heel goed. Alsof al mijn pijn voor hem verdwenen is. Daarnaast zit ik zo veel beter in mijn vel en kies ik voor mijzelf en heb veel energie.

Ik kan nog steeds niet verklaren wat je doet en dat laat ik dan ook maar zo. Dank dank dank voor je fijne sessie. 

” EN HET VOELDE OF AL MIJN VERDRIET LETTERLIJK UIT MIJN VINGERTOPPEN EN TENEN WEGSPOOT. ”

I. FROM THE NETHERLANDS

 

Heey Marissa! Ik wilde ook even mijn ervaring delen! Ik heb één keer eerder een livesessie terug gekeken, en was er vandaag voor het grootste gedeelte live bij. Ik heb best wel wat nare seksuele ervaringen gehad waardoor ik sinds toen (7 jaar geleden) nooit meer echt heb kunnen genieten van seks. Ik voel tijdens jouw sessies niet ontzettend veel, alleen heel veel reuring ‘down there’ . Sinds je eerste sessie heb ik voor het eerst het idee dat ik er echt weer van kan genieten en dat vind ik heel bijzonder, en is totaal niet waar ik eigenlijk voor in tunede. Misschien een beetje much info maar denk dat veel vrouwen hier baat bij kunnen hebben! 

F. FROM AMSTERDAM

 

Als je in lage energie zit – is dat hetgeen wat je aantrekt. Je kan je voorstellen dat een burn-out en alles wat daarbij komt kijken een impact op je leven heeft. Ik wil juist helpen op hoge energie: en daar kan Marissa bij helpen. Sinds ik bij Marissa ben geweest stroomt alles beter en voel ik die hogere energie iedere dag toenemen. Alsof dat niet genoeg is
1) ben ik niet meer ziek geweest

2) was mijn heftige infectie op de

dag van de sessie gelijk verdwenen

3) voetblessure (2jaar) WEG

4) sta ik iedere dag fitter op

5) veel minder stress klachten (die waren huge)

6) Levenslust!!!!!

”EN VOEL IK DIE HOGERE ENERGIE IEDERE DAG TOENEMEN.”

K. FROM AMSTERDAM

 

Yesterday I did my 4th Healing Session with Marissa.. People carry stuff from previouslifes and it’s hard to get to the bottom of it, so that’s why I went to Marissa. What happend yesterday, I guess i’ve never went to such a dark and painfull place. I couldn’t get there on my own so Marissa helped me and helped me to let go and heal the pain. For once and for all, I’m so happy we did that together. In order to heal it’s important to face the pain and go through it, and sometimes thats a scary thing to do alone. So we run away from it, and become disconnected. and it gets worse and worse, untill we can’t run from it anymore. I just want to let you know. You dont have to do it all alone. Talk to someone, cry about it, even if you feel like you have to be the strong one. It’s ok to show your emotions. It is all ok.

”IN ORDER TO HEAL IT’S IMPORTANT TO FACE THE PAIN AND GO THROUGH IT, AND SOMETIMES THATS A SCARY THING TO DO ALONE. ”

A. FROM UTRECHT

 

Sinds ik mij kan herinneren heb ik last van mijn buik/darmen. Door de artsen afgedaan als PDS ervoer ik ontzettend veel ongemak in mijn dagelijkse leven. Niet alleen voedingsgerelateerd, maar vooral vanwege spanning had ik last van een opgeblazen harde en pijnlijke buik. Hierdoor waren feestjes, presentaties op school of andere spannende gelegenheden een hel. Na een eerste sessie met Marissa in september gebeurde er iets magisch, dit had ik nooit verwacht. Tijdens de sessie voelde ik de spanning en angst wegtrekken uit mijn lichaam, uit mijn buik. Sindsdien voelt alles lichter, en heb ik tegenwoordig bij spanning, gewoon een ontspannen rustige buik! Dankjewel lieve Marissa!

”TIJDENS DE SESSIE VOELDE IK DE SPANNING EN ANGST WEGTREKKEN UIT MIJN LICHAAM, UIT MIJN BUIK. SINDSDIEN VOELT ALLES LICHTER.”

A. FROM AMSTERDAM

 

Nou Maris, JEETJEMINA! Bij mij begint ‘t altijd al zodra ik heb besloten mee te doen, dus kreeg natuurlijk een enorm fantastische maar doodenge ingeving over iets dat ik te doen heb. En voelde dat dit thema me echt in de weg stond (al maanden). Het is maar goed dat de geluiden van hier niet bij jullie te horen waren, want ik ging alleen maar oerkreten uitkramen, heel hard huilen dat overging in schaterlachen en opnieuw. Inclusief tipi’s, indianen en de hele groep die mij in een mandje naar de zon toe optilden. En daarna ontspannen en enthousiasme! Wauwwwww! dankjewel wondermens voor de groepssessie online!

I. FROM VOLENDAM

 

”Het gaat echt stuk beter. Eerste nacht iets beter geslapen en vannacht echt goed geslapen. Dat is lang geleden! 

Heb meer rust in m’n hoofd.
Ik denk zeker dat het nut heeft gehad voor mij.

Aantal mensen hebben ook gevraagd, wat is er nou anders aan je, je ziet er anders uit… haha

Nogmaals duizend maal dank lieve schat!”

N. FROM EINDHOVEN

 

Zonder er al te veel bij na te denken heb ik een afspraak bij Marissa gepland. Soms voelen dingen nu eenmaal goed om te doen, zo ook dit. Ik had al lange tijd last van een onrustig gevoel dat zich bijvoorbeeld uitte in een zenuwachtig gevoel in mijn onderbuik, een gespannen bekkenbodem maar ook in emotionele buien of het continu overdenken van allerlei zaken(familie, vrienden, relatie, werk etc.). Inmiddels heb ik drie sessies achter de rug en voel ik me erg relaxt, weet ik dat ik op mijn intuïtie moet en mag vertrouwen, en gaan onbelangrijke zaken langs me af. Alle drie de sessies waren een bijzondere, mooie, emotionele ervaring en gaven een enorm opgelucht gevoel, er viel letterlijk een last van mijn buik!! Daarbij heb ik het gevoel dat ik elke dag zekerder wordt van mezelf en niet bang hoef te zijn om te zeggen wat ik vind. Lieve Maris, je bent een top mens! Dankjewel!

”ALLE DRIE DE SESSIES WAREN EEN BIJZONDERE, MOOIE, EMOTIONELE ERVARING EN GAVEN EEN ENORM OPGELUCHT GEVOEL, ER VIEL LETTERLIJK EEN LAST VAN MIJN BUIK!!”

E. FROM AMSTERDAM

 

“Marissa helpt mij sinds de zomer op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden.
Veel patronen in mijn energie zijn gevormd in het verleden en zij bepalen voor een deel, naast mijn bewuste wil, hoe ik mij voel, wat voor gedachten er in me opkomen en hoe ik me gedraag.
Sommige van deze patronen vind ik niet fijn: het geeft me een slecht gevoel, als ik mezelf onder druk zet of onzeker voel over wat ik waard ben en wie ik kan vertrouwen.
Marissa kan met haar healings de ongewenste patronen in mijn energie losmaken en de natuurlijke stroming herstellen, waardoor ik mij enorm veel beter voel, meer rust heb in mijn gedachten en leukere dingen doe. Mijn relaties met vrienden, familie en gezin zijn sterk verbeterd. Dank je wel Marissa

”’MIJN RELATIES MET VRIENDEN, FAMILIE EN GEZIN ZIJN STERK VERBETERD.’

E. FROM AMERSFOORT

 

Vanaf het moment dat ik bij je naar buiten liep, voel ik me zo veel lichter. Op meerdere manieren. Lichter in de zin dat er een enorme last uit mijn lijf is verdwenen en lichter in de zin dat de duisternis uit me is verdwenen.

Ik voel me fysiek én mentaal zoveel sterker. Niet dat ik dat voorheen niet was, maar toen kon ik het niet naar buiten brengen. Nu wel!

”EN LICHTER IN DE ZIN DAT DE DUISTERNIS UIT ME IS VERDWENEN.”

F. FROM AMSTERDAM

 

“Marissa heeft voor mij echt wonderen verricht! Voorafgaand aan onze 3 sessies zat ik niet lekker in m’n vel. Ik voelde me enorm geblokkeerd en wist heel goed waar het aan lag, maar kon er zelf maar niet overheen komen. Toen ik Marissa op Instagram voorbij zag komen dacht ik meteen: dit MOET ik proberen. Tijdens de eerste sessie merkte ik dat de energie in m’n lichaam ging stromen, dat ik vrijer kon ademen en mijn buik meer ontspande. Ook voelde ik een druk bij mijn armen die ik zelf niet kon verklaren, maar voelde ik me wel meer ontspannen. Marissa gaf aan dat de pijn heel diep zat en dat 2 extra sessies zeker zouden helpen om bij de kern te komen. Ik twijfelde geen moment. Voorafgaand aan de tweede sessie voelde ik veel onbegrip, veel boosheid en vooral heel veel verdriet. Na deze sessie was het onbegrip weg, maar bleef het verdriet. Sterker nog, het werd alleen maar erger. Gelukkig kon ik snel terecht voor de derde sessie. Terwijl ik de trap opliep voelde ik me zenuwachtig, maar ook heel erg klaar om afscheid te nemen van dit gevoel. Marissa zei van tevoren dat het een intense sessie zou worden omdat we nu naar de kern toe zouden gaan, en dat werd het. Alle emotie kwam eruit. Aan het einde voelde ik me opgelucht, en was ik benieuwd wat de volgende stap zou zijn. Wat nu? Marissa zei dat ik gewoon even moest kijken wat er de komende 24 uur zou gaan gebeuren. En hoe het universum zou reageren. Al snel voelde ik me misselijk, mega spaced out en leeg. Het overviel me zo erg dat ik Marissa appte, die (gelukkig) meteen reageerde en vertelde dat dit een hele logisch reactie was. De kern was eruit: nu de boom nog. M’n lichaam was bezig om alles eruit te gooien. En zo voelde het echt. Na een zoutdouche (tip van Marissa) en een paar uur uitrusten op bed voelde ik me langzaam steeds beter en vrolijker worden. En verdween alle negatieve emotie als sneeuw voor de zon. In plaats daarvan voelde ik zoveel liefde en vertrouwen en begon ik me zo krachtig te voelen. En juist op dat moment kreeg ik een appje van iemand die een hoofdrol speelde in het hele verhaal en van wie ik al weken niks meer had gehoord. Het gaat nu zoveel beter met me. Alles klopt, alles stroomt, en ik heb het gevoel dat ik een veel sterkere versie van mezelf ben. Dankjewel lieve Marissa, you rock!

””IN PLAATS DAARVAN VOELDE IK ZOVEEL LIEFDE EN VERTROUWEN EN BEGON IK ME ZO KRACHTIG TE VOELEN. ”

A. FROM PORTUGAL

 

Working with Marissa,has been powerful and life changing.
Prior to seeing Marissa I didn’t feel connected to my power, and true self, I had a lot of conflicting energy’s and was suffering from trauma which was still playing out in my relationship and life. The first session I had Marissa released a lot of fear and attachments, and trauma and it was the opening of so much, to connect me to my power and true self. From then on we have been working together and I have released so much by working with her and the relationship with my loved one has created peace and major changes within myself, making me more aware and conscious and independent. I suffered from PSTD due to trauma, and these symptoms are gone.

We have been working together for 4 months and I have accelerated so much due to what has been cleared and released, that it has given me access to my joy and peace again, and that is invaluable. If you are thinking of working with Marissa, do it she is a very intuitive and loving person who serves from the heart and is always there supporting you and seeing you for who you are.

”I SUFFERED FROM PSTD DUE TO TRAUMA, AND THESE SYMPTOMS ARE GONE.”

R. FROM AMSTERDAM

 

De ziel weet wat de hersenen nog niet begrijpen. Dat bleek al toen ik Marissa ontmoette en voelde dat ik heel graag bij haar een sessie wilde doen, maar ik helemaal niet zo goed begreep waarom. Mijn voorkeur gaat uit naar het rationele, dat wat ik kan verklaren, maar steeds meer voel ik dat de antwoorden die ik zoek ergens anders liggen. Marissa heeft dat voor mij bevestigd. Tijdens de sessie werd ik overvallen door emoties en sensaties, die ik pas achteraf kon verklaren. Ik voelde me geblokkeerd door angsten, die niet van mij bleken te zijn. Door me over te geven aan die energie, werd ineens alles duidelijk. Het voelt zo bevrijdend om te voelen dat ik wéét wat goed voor me is, ook als ik mijn vinger er nog niet op kan leggen. Het connecten met dit “weten” is wat Marissa mij heeft laten ervaren. En dat geeft zo’n bevrijdend gevoel!!

”HET VOELT ZO BEVRIJDEND OM TE VOELEN DAT IK WÉÉT WAT GOED VOOR ME IS, OOK ALS IK MIJN VINGER ER NOG NIET OP KAN LEGGEN. ”

K. FROM AMSTERDAM

Ik had zoveel beschermingsmechanisme’s om mezelf maar niet onder ogen te komen en altijd on the run te zijn.. Er was altijd dat stemmetje dat zei dat ik niet goed genoeg was en weg moest, weg van alles, van liefde, van het leven.. Ik bleef maar rennen.. Dankzij jou kan ik mezelf in een kamer zetten zonder van mezelf en mijn emoties weg te rennen of mezelf bezig te houden en gewoon echt te connecten met wat er in mijn hart zit.. Ik ben je eeuwig dankbaar, ik ben er nog niet helemaal maar dit is het begin van mijn nieuwe ik en mijn nieuwe leven! Duizendmaal dank, Maris! Je bent zo’n bijzonder engeltje op deze aarde,

 ”EN GEWOON ECHT TE CONNECTEN MET WAT ER IN MIJN HART ZIT..”

D. FROM AMSTERDAM

When I meet Marissa, the most extraordinary things happen.
I had been experiencing a core sense of ’things won’t turning out for the best’ for me. Quite depressing and heavy stuff. It made me lethargic, tired and pessimistic on what the future is beholding for me. As soon as Marissa started the healing, we started laughing. Because, that what happens when I don’t want to feel real pain. But soon all these black clouds flowed out of me. My head felt instantly lighter and the thoughts were replaced with pink clouds of hope. Meanwhile I experienced a meditative state, I saw beautiful flowers growing from the soil to exquisite states and birds tumbling through the sky. Also, soms Ascended Masters visited us, and I could feel Jesus checking out on us. My body had lots of heaviness and especially my heart and womb-area were filled with hardship. But Marissa touched every layer and I could feel how my womb was being cleaned and filled with such soft light and real love for my body. Like my heart where loneliness and dependability turned into power and assertiveness. It was again a heavy and mind-blowing journey which I’m so thankful for. You’re a true angel on earth Marissa. Love you!

”I COULD FEEL HOW MY WOMB WAS BEING CLEANED AND FILLED WITH SUCH SOFT LIGHT AND REAL LOVE FOR MY BODY. LIKE MY HEART WHERE LONELINESS AND DEPENDABILITY TURNED INTO POWER AND ASSERTIVENESS. ”

F. FROM AMSTERDAM

Marissa heeft een geweldige gave! Zelfs al voor ik haar ontmoet heb, had ik het gevoel dat zij mij ging helpen met het afscheid nemen van mijn laatste restjes burn-out. 

Nou bleek dat mijn ziel en mijn mindset klaar zijn voor een 2.0 leven na mijn burn-out. Mijn lichaam voelde nog de angst en stress om echt voluit te leven. Dat vertaalde zich in voorzichtig leven, steeds op mijn hoede zijn en proberen zoveel mogelijk te controleren. Maar dat is niet mijn leven, want ik ben iemand die overal vol voor gaat! Een purposeful leven wil leiden en geluk en blijdschap ook wil voelen in Mn lijf. 

Vanaf het moment dat je bij Marissa binnenkomst, voel je haar fijne energie en haar licht en weet je dat er iets heel moois gaat gebeuren. Wat er precies gebeurt tijdens de sessie (de magic van Marissa) weet ik niet, maar erna voel ik de veranderingen maar al te goed! Voor mij betekende dat weer energie voelen die ik jaren niet heb gevoeld, kleine pijntjes waren verdwenen en ik voelde me letterlijk heel goed in Mn eigen vel! 

In een maatschappij waar we zoveel leven in ons hoofd, is dit een aangename ervaring voor je lichaam! Zo geweldig om te ervaren wat je allemaal kan voelen in je lichaam en hoe je de energie door je lijf voelt stromen. Dit is een ervaring die ik iedereen gun! Ik ben dolblij dat Marissa op mijn pad is gekomen en ben haar dankbaar voor de energy changes die ze nu al teweeg heeft gebracht in twee sessies!”

VOOR MIJ BETEKENDE DAT WEER ENERGIE VOELEN DIE IK JAREN NIET HEB GEVOELD, KLEINE PIJNTJES WAREN VERDWENEN EN IK VOELDE ME LETTERLIJK HEEL GOED IN MN EIGEN VEL! ”

W. FROM BAARN

Dear Marissa,

Words cannot express how you have been working with me, but I will give it a go anyway!
During the whole session I could sense how dedicated you are, your pure awareness on what you are doing is outstanding! During the session I could feel my energy rising time after time, it gave me a lot of strength in my heart area. The whole room seemed to be influenced by your energy, scanning and uplifting my body into a higher frequency. That higher frequency stayed with me for a long time, gave me a sense of space in my own being and simply made me more happy. 

Lots of love and a warm light hug,

Wouter den Dulk 

” IT GAVE ME A LOT OF STRENGTH IN MY HEART AREA. ”

A. FROM GERMANY

When I came to Marissa I’ve had already suffered 3,5 years of insomnia, anxiety and depression. The worst of all though was the insomnia. I had been to five different people before to help me and finally when I got treatment from Marissa — the sleep got better. There was especially one session which helped a lot. Contrary to waking up every night after four hours without any apparent reason and not being able to fall asleep again, I started sleeping mostly between seven to eight hours and when waking up at nights I managed to fall asleep easier. This sleeplessness almost made me crazy. So I am super grateful it is finally ending!!! Also all my other issues are getting better. I feel more energy and can be more social. I feel like I am not a zombie anymore, but that I can participate more in life. Overall, these are the most effective sessions I have had. I get the impression that Marissa is able to pinpoint the route of problems and transform it into healing. After so long time without proper sleep and constant anxiety, I feel that finally things fall into place. Thank you Marissa 

”I GET THE IMPRESSION THAT MARISSA IS ABLE TO PINPOINT THE ROUTE OF PROBLEMS AND TRANSFORM IT INTO HEALING. AFTER SO LONG TIME WITHOUT PROPER SLEEP AND CONSTANT ANXIETY, I FEEL THAT FINALLY THINGS FALL INTO PLACE. ”

L. FROM ROTTERDAM

Wat vond ik het bijzonder dinsdag, niet normaal!  Had al veel enthousiaste reacties gelezen, maar dat ik dit zó zou ervaren had ik nooit verwacht. Ben er echt een paar dagen beduusd van geweest en heb even tijd nodig gehad om het een plek te geven. Ik voel me anders, maar kan niet omschrijven wat er dan precies ‘anders’ is. Zo gek!

Voel me in ieder geval rustiger, krachtiger en lichter. Tijdens de healing voelde ik op een gegeven moment mijn hoofd dichter bij mijn hart komen, ze werden meer ‘één’. Supermooi! 

De relatie met mijn moeder heeft ook een hele andere dynamiek gekregen. Voelt goed en was nodig, maar zoek nog een beetje naar balans hierin. Nu nog wat boos, maar komt vast goed! 

Jouw healing heeft mijn leven op z’n kop gezet, maar in a good way. 

Maak heel graag nog een nieuwe afspraak met je. Door naar die volgende energielaagjes!  xxx

”TIJDENS DE HEALING VOELDE IK OP EEN GEGEVEN MOMENT MIJN HOOFD DICHTER BIJ MIJN HART KOMEN, ZE WERDEN MEER ‘ÉÉN’. SUPERMOOI!”

V. FROM AMSTERDAM

Ik had echt niet normaal spierpijn en vond dat opvallend want dat heb ik dus niet eens na een intensieve warkout. Ik voel ECHT dat er iets is veranderd in me. Soort van unleash the beat hahaha. Nee echt hoor, ik ben LOS. Ik voelde altijd spanning al ik ‘anders’ was dan anderen en ergens een gekke neiging om me aan te passen die me letterlijk misselijk maakte (want diep van binnen wilde ik dat helemaal niet). Die is nu weg en dat is zoooooooo fijn!

Dank dank dank dank dank je wel! Het is echt prachtig wat je doet, ik vind het nog steeds rete bijzonder. Onbeschrijflijk mooi.

 ”IK VOEL ECHT DAT ER IETS IS VERANDERD IN ME.”

A. FROM AMSTERDAM

 

Wow ik ben nog nooit zo opgestaan als vanochtend!! Alsof ik ook echt weer helemaal de oude ben. Was helemaal hyper toen ik wakker werd en normaal heb ik echt 2 uur nodig om beetje vrolijkheid en activiteit te vinden haha
Echt bizar schat!! Niet normaal Ga nu toevallig kickboksen en heb er ook helemaal zin in!

ZO BLIJ MET JOU!!! ”ALSOF IK OOK ECHT WEER HELEMAAL DE OUDE BEN.”

F. FROM VOORBURG

I am incredebly grateful to have met Marissa! She has done so much for my inner peace, it’s starting to feel like i am finally me 
Especially one session was such an awesome experience, it really felt my chakra’s were being cleansed. When we started i saw a fetus – she later told me this is a sign of innocence. The fetus was dark and shadowy and was slowly being cleansed and becoming beautifully pink and white. it was floating above my head and at some point it ‘fell’ from my above my head to chakra to chakra down, bringing white light to all the chakra’s. They were being cleansed by the fetus. My throat chakra was funny, i had to squeeze myself by turning and rollingmy head around, as if the last liquid had to be pushed out as well. My head went straight upwards. Since then i feel I am more sincere – especially towards myself. 

The fetus and uterus is a theme coming back to almost all the sessions i have done with Marissa. The energy flowing afterwards the sessions are beautiful and it stays with me the whole time. 

Thank you thank you thank you, I really feel like I am becoming me 

”SINCE THEN I FEEL I AM MORE SINCERE – ESPECIALLY TOWARDS MYSELF. ”

N. FROM AMSTELVEEN

Een beetje spannend vooraf op de fiets, wat gaat er gebeuren en hoe zal het gaan… Laat het los het komt goed mantra ik in mezelf.. Eenmaal binnen bij Marissa… Ik geef me over ik vertel wat er op mijn hart ligt, ik hoef er niet over te denken het komt gewoon, tranen vloeien terwijl ik vertel… Ze luistert, ze luistert heel goed en geeft me hele mooie nieuwe inzichten! Wauw! En dan begint de healing… Ga maar lekker ontspannen zitten zegt ze tegen me… Al snel voel ik een brok in mijn buik gevolgd door een mega huilbui die langzaam over loopt in vreugde! In gelach! In geschater! In gegiechel! In proesten! In gekke bekken! In liefde voor mezelf! En dat allemaal tegelijk 30 minuten lang! Wauw! Ik heb in de afgelopen 24 uur nog nooit zo lang en zoveel gelachen! Ik ben zoooo blij, mijn echte ik is eindelijk geboren!! Ik voel me bevrijd! Fantastisch!! Zo bedankt!” 

”AL SNEL VOEL IK EEN BROK IN MIJN BUIK GEVOLGD DOOR EEN MEGA HUILBUI DIE LANGZAAM OVER LOOPT IN VREUGDE! IN GELACH! IN GESCHATER! IN GEGIECHEL! IN PROESTEN! IN GEKKE BEKKEN! IN LIEFDE VOOR MEZELF!” 

L. FROM AMSTERDAM

Elke keer weer is het een cadeautje als ik bij Marissa kom. De afgelopen weken hebben we gewerkt met hele diep ingesleten overtuigingen, die mij elke keer onderdrukten en weerhielden van mijn werkelijke zelf. Marissa wist precies de vinger op de zere plek te leggen en, met heel veel liefde, het proces innerlijke heling op gang te brengen. Dit was exact het steuntje in de rug die ik nodig had. Ik kan amper omschrijven hoeveel opluchting en vrede er sindsdien gekomen! Het voelt alsof ik een hele transformatie heb ondergaan (en dat nog steeds bezig is). Waar ik vooral heel dankbaar voor ben is dat ik weer in mijn kracht sta. Thanks, lieve Maris. Je bent een engel!

 

 ” IK KAN AMPER OMSCHRIJVEN HOEVEEL OPLUCHTING EN VREDE ER SINDSDIEN GEKOMEN! ”

B. FROM AMSTERDAM

Vanavond zag veel voorbij komen zoals mijn lieve overleden witte kat kwam bij op mijn borst liggen en een eenhoorn kwam met zijn kop op mij schouders een knuffel geven éénen klein wit ratje op mijn rechter schouder
Ging ook naar mij huisje boven de wolken waar mijn kunstwerkjes tot leven kwamen en mijn overleden katten
Zag ook mijn gidsen.
Kwam veel boosheid uit en verdriet.
Soms voelde ik of er een bevalling was
Verdriet om kindjes die niet zijn gekomen maar wel in mijn buik zijn geweest 

B. FROM UTRECHT

I felt my body tingling everywhere, I could feel where you were cleaning / healing my energy. And I could really feel you taking away energy. I could feel my whole body vibrating, my energy field was expanding. It felt all so powerful. After the healing I felt grounded and relaxed. Marissa told me what she felt and it was amazing how right it was, what she said. She gave me so many insights, that made me look at myself and my story in a different way. She told me to stay really present in my uterus, meditate on it and nurture it. So that’s what I’ve been doing since. I feel now since the healing, so many energy vibrations. My life energy is constantly saying hello! I feel more secure about the steps to take and to trust my intuition. Thank you Marissa <3

 ”MY LIFE ENERGY IS CONSTANTLY SAYING HELLO! I FEEL MORE SECURE ABOUT THE STEPS TO TAKE AND TO TRUST MY INTUITION. ”

D. FROM HEILO

Ik mocht echt ontspannen ja!!! Ik werd zo rustig en voelde heel veel weer mn lichaam verlaten. En heel langzaam zakte ik weg in slaap een paar keer. Weer heel veel rondom mn buik. Maar ook mn hart en hoofd gebeurde van alles. Het was alsof ik nu echt kon vergeven… en zag ook weer prachtige dingen. Meerdere keren een soort ruimtes waar ik in mocht stappen en dan overladen werd met fantastisch liefdevol wit licht te mooi!!!
Dank wederom weer hiervoor mooie engel!

”EN OOK KLEINE ZONACHTIGE BOLLETJES DIE IN MN LIJF NEERDAALDEN! ONGELOFELIJK!!!”

C. FROM AMSTERDAM

Ik kom net bij de dokter vandaan. Mijn bloeddruk is weer normaal. Dat is al 20 jaar niet zo geweest. En m’n cyste is ook echt weg. Dus het doet wel echt wat, dat auragedoetje.

P. FROM ROTTERDAM

A couple of years ago I experienced panic attacks related to stress at work. After some training and positive thinking, my anxiety felt less and less. But a small part of me was still afraid of getting panic attacks and I experienced difficulties cooping with stress.
During the three sessions it felt like an energy was flying through my whole body. It felt like it was cleaning something; like my doubts and insecurities. Now I feel like my old self again and confident to go to work.

”DURING THE THREE SESSIONS IT FELT LIKE AN ENERGY WAS FLYING THROUGH MY WHOLE BODY. IT FELT LIKE IT WAS CLEANING SOMETHING; LIKE MY DOUBTS AND INSECURITIES.”

S. FROM AMSTELVEEN

”ik wou nog even zeggen dat ik me zo anders voel na vorige week.
Ik ben iemand van “eerst zien, dan geloven” en eigenlijk ben ik alleen begonnen bij je om te kunnen begrijpen wat mijn vrouw voor veranderingen doormaakt, maar al snel voelde ik ook dat er echt iets gebeurt. In het begin kostte het moeite om me ervoor open te stellen, maar toen dat eenmaal lukte, veranderde er ook voor mij een hoop. Nu kan ik veel duidelijker identificeren wanneer m’n gevoel spreekt en wanneer m’n gedachten het proberen over te nemen. En ik voel een grote lichtheid binnenin me, daar is echt iets weg wat grote invloed had op mijn gevoelsleven. Je vertelde dat dit van lang geleden kwam, uit de tijd van Confucius, en dat voelt ook gewoon logisch, ook al is het rationeel niet te verklaren. Dankjewel 

”NU KAN IK VEEL DUIDELIJKER IDENTIFICEREN WANNEER M’N GEVOEL SPREEKT EN WANNEER M’N GEDACHTEN HET PROBEREN OVER TE NEMEN. EN IK VOEL EEN GROTE LICHTHEID BINNENIN ME, DAAR IS ECHT IETS WEG WAT GROTE INVLOED HAD OP MIJN GEVOELSLEVEN. ”

L. FROM AMSTERDAM

” Roen ik voor het eerst naar Marissa ging, had ik echt géén idee wat ik kon verwachten. Ik had er wel een goed gevoel bij. Ik zat in een stressvolle periode en ik dacht, nou nu kan ik wel even wat hulp gebruiken. Nog steeds weet ik niet precies wàt ze heeft gedaan, maar ik voelde me heel opgelucht. Ik twijfelde aan de juistheid van mijn gevoel tav bepaalde kwesties, maar na die sessie, kwam ik veel meer in mijn kracht te staan. Daarna is het eigenlijk alleen maar bergopwaarts gegaan. Marissa heeft me geholpen om mijn eigen basis beter te verdedigen. Daar heb je soms een beetje anger voor nodig, wat vuur. Ik relativeer te snel als mensen mij pijn doen, en dat kost uiteindelijk mij energie en verlies van mijn natuurlijke staat van vrolijkheid. Nu staat het behouden van mijn eigen vrolijkheid en positiviteit voorop, want alleen dan kan ik aan andere geven. Dank Marissa.

””NU STAAT HET BEHOUDEN VAN MIJN EIGEN VROLIJKHEID EN POSITIVITEIT VOOROP, WANT ALLEEN DAN KAN IK AAN ANDERE GEVEN.”

R. FROM AMSTERDAM

He Maris! Geen hooikoorts meer als ik oplet dat ik niet verkramp vanaf de healing en zoveel plezier! Als ik nu iets moois tegenkom gun ik mezelf om het te voelen en mijn lijf bruist dan van het plezier, zo onwijs dankbaar voor! Plus ik ben een jongen tegen gekomen meteen na de healing

”ALS IK NU IETS MOOIS TEGENKOM GUN IK MEZELF OM HET TE VOELEN EN MIJN LIJF BRUIST DAN VAN HET PLEZIER.”

B. FROM OISTERWIJK

With the subtilty of a feather, she has approached my emotional body, transformed the body parts that maintained a sense of non-unity, and left without a trace of any of her own esoteric energy.

Cleasing and healing, with their subtle needed strengths to attain the deepest pains with no arm, no sorrow, but a sense of peace and re-engagement, are the master capabilities she offered, without ego, in full respect and love

Her understanding of the body, mind and soul interconnection is more profound than the words you might read or hear anywhere. It is a sense of knowledge that was given to her as she is able to respectfully apply the knowing from her own spiritual body, according to the universal laws of love and light.

”AND TRANSFORMED THE BODY PARTS THAT MAINTAINED A SENSE OF NON-UNITY, ”

R. FROM THE HAGUE

I was lucky enough to recieve a distance healing from Marissa, to help with some low energy and ‘stuckness’. I had never recieved one before, so I was very curious as to how it would feel! She told me to lie down and relax, and I immediately started feeling different sensations in my body; a swirling, tingly sensation in my belly, some movement and discomfort in the lower back, which passed quickly and felt more pleasant like a release. Also, I felt waves of energy through the whole body and tingling, as well as rushes of cold & heat. Very interesting!! While it was happening I felt like a lot was being released from me (really nice!) And relaxing energy was brought where it needed to go. By the end of the session, I was so relaxed, I felt like I was half a sleep! This felt really really good, as it was evening and I was super tired for the last few days. In the end, I felt warm and soft and relaxed and loved, a bit like a boiled spaghetti noodle hahaha 
I slept like a baby and woke up lovely and chilled out. Thank you Marissa, you’re an angel!! I would reccomend this to anyone who wants some help with patterns and some love. And, what my experience showed me, is that distance for sure is just as powerful as in person!
Thank you thank you! Xxx’

‘IN THE END, I FELT WARM AND SOFT AND RELAXED AND LOVED, A BIT LIKE A BOILED SPAGHETTI NOODLE.”

L. FROM AMSTERDAM

Ik vond het een erg bijzondere ervaring en het was een feestje je te ontmoeten. Moet zeggen dat ik sinds de healing nieuwe inzichten heb opgedaan en er ook een stukje lichtheid en helderheid is gekomen, alsof de druk eraf is en minder de zorg voel voor anderen. Daar ben ik heel blij mee. Mijn hart kan ik ook beter voelen, het is meer gaan stromen en ik denk geregeld aan ‘het kleine meisje’. Ik maak nu veel contact met mijn hart door mijn aandacht er naar toe te brengen en het is alsof er dan iets gebeurt in het hele lichaam, de energie me omringt.

”ALSOF DE DRUK ERAF IS EN MINDER DE ZORG VOEL VOOR ANDEREN. ”

M. FROM USA

babe, I don’t know exactly what happened today, my heart is unbelievably light and joyful. thank you thank you thank you 

B. FROM IJSSELSTEIN

De sessie bij Maris maakt het veel los, ruimt op & geeft daarna ruimte op alle gebieden. Wonderlijk hoe emoties los kunnen komen zonder in gesprek te gaan. Mijn tip: plan wat vrije tijd in na een behandeling zodat alles zacht kan landen en laat alles er helemaal zijn. Zo voelt het wel voor mij. Liefs.